ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζουν για τον χαφ στον Παναθηναϊκό

Αποφασίζουν για τον χαφ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Μποουί και ένας ακόμα ελεύθερος ποδοσφαιριστής που παίζει στο κέντρο τρέχουν την κούρσα για την περίπτωση του χαφ με τους πράσινους εντός των επόμενων 24ώρων να παίρνουν την τελική τους απόφαση.

Άμεσα, ίσως και μέσα στο επόμενο 24ώρο, αναμένεται να έχουν κατασταλάξει στο χαφ που θα πάρουν στον Παναθηναϊκό με τις περιπτώσεις να είναι δυο και τις πιθανότητες μοιρασμένες στον απόλυτο βαθμό.

Η μία είναι αυτή του Μποουί που έχει δει ήδη το φως της δημοσιότητας με τον 21χρονο παίκτη της Γιουβέντους, αν προκριθεί η περίπτωση του, να έρχεται ως δανεικός από την Γιουβέντους στον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη είναι ενός ποδοσφαιριστή μεγαλύτερου σε ηλικία με τον οποίο μιλάνε οι πράσινοι και ο οποίος είναι ελεύθερος και έτοιμος να μπει στην ομάδα. Το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει και το μεγαλύτερο αβαντάζ του είναι πως από την στιγμή που είναι ελεύθερος θα αποκτηθεί και το επόμενο καλοκαίρι δεν θα υπάρχει άγχος του τι θα γίνει με την περίπτωση του.

Η απόφαση όπως γράψαμε είναι θέμα ωρών και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην Πέμπτη να υπάρξει η σχετική κίνηση για την απόκτηση του εκλεκτού και το θέμα να τελειώσει πριν φύγει το Σαββατοκύριακο ώστε ο παίκτης να δηλωθεί και στην λίστα της UEFA για τα ματς με την Σταντάρ Λιέγης. Κάτι που οι πράσινοι μπορούν να κάνουν μέχρι την Τρίτη το βράδυ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ