ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζουν για τον αριθμό των μεταγραφών

Αποφασίζουν για τον αριθμό των μεταγραφών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr από ποιους παράγοντες θα εξαρτηθεί ο αριθμός των μεταγραφών, στις οποίες θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στο υπόλοιπο του καλοκαιριού. Που βρίσκεται η υπόθεση Ρινάλντι.

Η πολιτική που ακολούθησε ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές το καλοκαίρι του 2016 δεν είχε σχέση με το "μνημόνιο" των προηγούμενων ετών. Ο Αντρέα Στραματσόνι κινήθηκε με τη μεγαλύτερη άνεση που είχε προπονητής στο Τριφύλλι, επί της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου.

Χαρακτηριστικό είναι πως για τον μονοετή δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο δαπανήθηκαν 700.000 ευρώ, ενώ εάν επιτευχθεί η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, θα καταβληθούν άλλες 300.000 ευρώ. Ακόμα, πληρώθηκαν χρήματα στη Νις και στη Λοκομοτίβ Πλόντβιβ για τις αγορές των Νίκλας Χουλτ και Ιβάν Ιβανόφ, ενώ συμβόλαια με υψηλές αποδοχές υπέγραψαν οι Κριστιάν Λεντέσμα και Μουμπάρακ Γουακάσο.

Αξιοσημείωτο είναι πως το μπατζετ αυξήθηκε σε μία χρονική περίοδο που η ΠΑΕ έχει μικρές εισροές εσόδων, υπάρχουν έξοδα για τις εργασίες στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θα καλύψει το άνοιγμα στον προϋπολογισμό, ετοιμάζεται να ξοδέψει μεγάλα ποσά σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες του. Επίσης, ο Παναθηναϊκός τηρεί κάθε μήνα αρκετούς διακανονισμούς από παλαιότερες οφειλές.

Ήδη, έχει πραγματοποιηθεί υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος και οι Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα έχουν λίγα χρήματα να διαχειριστούν για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Εάν θα αποκτηθεί ένας ή δύο ποδοσφαιριστές, θα εξαρτηθεί από το πως θα διαθέσουν τα λεφτά: μπορούν να πάρουν έναν πιο ακριβό παίκτη ή δύο πιο φτηνούς.

Για αυτό, άλλωστε, δεν βιάζονται να κλείσουν τη μεταγραφή του Λαουτάρο Ρινάλντι, παρότι μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Προτιμούν να τον πάρουν με πιο συμφέροντες όρους εντός του Αυγούστου, ώστε να περισσέψει ένα ποσό για τον κεντρικό αμυντικό ή ενδεχομένως για την κάλυψη άλλου κενού, που θα διαπιστωθεί στη διάρκεια της προετοιμασίας από τους δύο άνδρες.

Αναμένοντας την Αρχεντίνος

Όπως σας έχει ενημερώσει το Sport24.gr, o Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει συμφωνήσει με τον Λαουτάρο Ρινάλντι για την ένταξη του Αργεντινού επιθετικού στον Παναθηναϊκό, την 1η Ιανουαρίου του 2017, αμέσως δηλαδή μόλις ολοκληρωθεί η συνεργασία του 23χρονου στράικερ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Έχοντας τη συμφωνία, ο Βραζιλιάνος θα πιέσει την Αρχεντίνος για την άμεση παραχώρηση του Ρινάλντι έναντι ενός μικρού ποσού, ώστε να μην τον χάσει χωρίς όφελος. Εάν και πότε θα ενδώσει η αργεντινική ομάδα, είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί, αφού ίσως επιχειρήσει μία τελευταία προσπάθεια για να μεταβάλλει την κατάσταση.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ