ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζουν ανάμεσα σε πέντε στόπερ στον Παναθηναϊκό

Αποφασίζουν ανάμεσα σε πέντε στόπερ στον Παναθηναϊκό

Την Δευτέρα και στην σύσκεψη των Αναστασίου, Φύσσα, Βόκολο η τελική απόφαση για τον κεντρικό αμυντικό στο τριφύλλι με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων να βλέπει τον Χουάνμα το Σάββατο το βράδυ από κοντά.

Την τελική τους απόφαση ανάμεσα σε πέντε εκλεκτούς στόπερ θα πάρουν τελικά στον Παναθηναϊκό με την σύσκεψη να πραγματοποιείται την Δευτέρα και τους Αναστασίου, Φύσσα, Βόκολο να βάζουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι. Οι τρεις σίγουροι της λίστας είναι οι Στάνκοβιτς, Ροντρίγκες και Χουάνμα.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων μάλιστα θα τσεκάρει το Σάββατο το βράδυ τον Ισπανό αμυντικό στην αναμέτρηση της Νουμάνθια με την Λούγκο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος θέλοντας να έχει "Live" εικόνα και από τον 32χρονο στόπερ.

Οι έως τώρα πληροφορίες άλλωστε αναφέρουν ότι ο Βόκολος έχει τσεκάρει ο ίδιος τον Ουρουγουανό στόπερ σε πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου της Βερόνα στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 2 Δεκέμβρη παρακολουθώντας την αναμέτρηση με την Περούτζια.

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες πως άνθρωπος του τριφυλλιού έχει επίσης παρακολουθήσει τον Στάνκοβιτς αγωνιζόμενο από κοντά και μάλιστα σε περισσότερα από ένα παιχνίδια.

Έτσι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλει να έχει μια εικόνα και από τον Χουάνμα ώστε στην σύσκεψη της Δευτέρας να μεταφέρει τις εντυπώσεις του στους Φύσσα, Αναστασίου και από κοινού να παρθεί η τελική απόφαση.

Όπως αναφέραμε όμως το ρεπορτάζ λέει πως στην λίστα του τριφυλλιού υπάρχει σίγουρα ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα δεν έχει βγει στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται τελικά να υπάρχουν και άλλοι δυο επικρατέστεροι για τους οποίους οι πράσινοι έχουν κάνει scouting report.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα και μετά αναμένεται να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις ώστε το θέμα να κλείσει σχετικά γρήγορα για την δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά από αυτή του Σωτήρη Νίνη.

Επιστρέφει και μένει ο Μαρινάκης

Από εκεί και πέρα άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και με τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί στην Νίκη Βόλου και συγκεκριμένα τους Μαρινάκη, Ταμπάκη, Μουζακίτη, Γιαννιτσάνη και Αναστασόπουλου. Και οι πέντε λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν στην ομάδα του Βόλου θα επιστρέψουν στο τριφύλλι και από εκεί και πέρα το πιθανότερο είναι ότι όλοι τους πλην του Μαρινάκη θα φύγουν και πάλι ως δανεικοί.

Το πιθανότερο σενάριο τώρα και όσα έχουν συζητήσει στον Παναθηναϊκό είναι ο Νίκος Μαρινάκης να παραμείνει στην ομάδα και να πάρει ευκαιρίες στο τριφύλλι βοηθώντας και αυτός στην θέση του δεξιού μπακ και θα αναζητηθεί η καλύτερη λύση για τους άλλους τέσσερις με σκοπό να πάνε κάπου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Καθώς όλοι τους έχουν χρησιμοποιηθεί σε αγώνες της Νίκης όμως κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι πήρε την φανέλα του βασικού σπίτι του. Οπότε θα πρέπει να πάνε κάπου για να παίξουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ