ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζει για τους τρεις ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (13/3) πρέπει να έχει στείλει ο Παναθηναϊκός στην Super League την απόφαση του για τα παιχνίδια στα οποία θα εκτίσουν την τιμωρία τους οι Μπεργκ, Ζέκα, Κουρμπέλης.

Την απόφαση του για το σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπεργκ, Ζέκα και Κουρμπέλη πρέπει να πάρει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς που ακολουθούν κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την 25η αγωνιστική τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, εν συνεχεία στο πλαίσιο της 26ης θα πάει στο ΟΑΚΑ για να παίξει με την ΑΕΚ, την 27η θα υποδεχθεί στην Λεωφόρο τον Πανιώνιο και την 28η θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η Super League δίνει τη διορία σε κάθε ομάδα να αποφασίσει μέσα σε 48ώρες για το πότε θα εκτίσουν την τιμωρία τους οι παίκτες που συμπληρώνουν κάρτες. Οπότε μέσα στην μέρα ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να έχει κατασταλάξει.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν χρειάζεται να εκτίσουν και οι τρεις στο ίδιο ματς και ίσως το πιο λογικό θα ήταν να χάσει από ένα ματς ο καθένας εξαιρουμένου του ντέρμπι "αιωνίων".

Δηλαδή να είναι διαθέσιμοι και οι τρεις για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα να λείψει ένας από το ματς με την ΑΕΚ, ένας από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και ένας από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Που και ποιος είναι ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ