ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζει για τη συμμετοχή του Ρινάλντι στη λίστα της UEFA

Αποφασίζει για τη συμμετοχή του Ρινάλντι στη λίστα της UEFA

Ο Παναθηναϊκός μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (8/8) πρέπει να δηλώσει τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα για τα ματς των play off κόντρα στην Μπρόντμπι και ο Στραματσόνι θα πάρει την απόφαση για το αν θα συμπεριλάβει και τον Αργεντινό.

Η απόκτηση του Ρινάλντι από τον Παναθηναϊκού δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον Αντρέα Στραματσόνι ο οποίος έχει άλλη μια λύση για την επίθεση των πράσινων. Βέβαια δημιουργεί και έναν πονοκέφαλο σχετικά με το ποιος παίκτης που έχει δηλωθεί στην λίστα για τα ματς του Europa League θα βγει εκτός προκειμένου να πάρει τη θέση του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής.

Η λίστα πρέπει να δηλωθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (8/8) στις 12.00 και φυσικά κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για μια προσθήκη μέχρι και μια μέρα πριν το πρώτο παιχνίδι.

Βέβαια πρώτα και κύρια ο Ιταλός τεχνικός με το επιτελείο του πρέπει να πάρουν την απόφαση και να δουν αν όντως ο 23χρονος φορ θα είναι σε καλή κατάσταση σε δέκα μέρες από σήμερα για να μπορεί να παίξει κόντρα στην Μπρόντμπι καθώς μην ξεχνάμε ότι για αρκετό καιρό γυμναζόταν με την δεύτερη ομάδα της Αρχεντίνος.

Αν ο Στραματσόνι επιλέξει να τον συμπεριλάβει στη λίστα, το πιο πιθανό σενάριο, τότε ένας ξένος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να μείνει εκτός και τα κουκιά λίγο πολύ είναι μετρημένα με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να είναι ο επικρατέστερος να μείνει εκτός λίστας.

Επίσης αν ο Ιταλός τεχνικός αποφασίσει να συμπεριλάβει και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ή τον Τελάντερ πάλι ένας ακόμη ξένος θα πρέπει να μείνει εκτός.

Ας θυμηθούμε την λίστα που είχε δηλώσει ο Παναθηναϊκός για τα ματς με την ΑΪΚ με τους Έλληνες γηγενείς να είναι μαυρισμένα:

Τερματοφύλακες: Στιλ, Κοτσόλης

Αμυντικοί: Κουτρουμπής, Ρέις, Μαρινάκης, Νάνο, Χουλτ, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ιβανόφ

Χαφ: Μπουμάλ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Λεντέσμα, Κλωναρίδης, Στάικος

Επιθετικοί: Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Λέτο, Βλαχοδήμος Π.

Παραμένει ο Μπουσάτο, γύρισε ο Χουχούμης

Εν τω μεταξύ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η δοκιμή του Βραζιλιάνου γκολκίπερ Γκουστάβο Μπουσάτο θα συνεχιστεί για μαι εβδομάδα ακόμα. Ο 25χρονος κίπερ πλέον γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες των πράσινων και το ίδιο θα γίνει και στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε από τη στιγμή που θα γίνει φιλικό την Πέμπτη (11/8) με την Ομόνοια ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ να πάρει και κάποιο χρόνο συμμετοχής ώστε να δοκιμαστεί και σε κάποιο ματς με τους πράσινους.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Διαμαντή Χουχούμη επέστρεψε από την Ιταλία και προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση που θα πάρουν οι πράσινοι για τον νεαρό αμυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ