ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποδοκιμασίες σε Φερέιρα και παίκτες

Αποδοκιμασίες σε Φερέιρα και παίκτες
Φερέιρα INTIME SPORTS

Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν έντονα τόσο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και τους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε γι ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από τη νίκη, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι ήταν κακοί και πάλι με ελάχιστες επιθετικές ενέργειες, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό του ελάχιστου κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες.

Δείτε σήμερα (Κυριακή) στις 22:45, την εκπομπή SUPER BALL, παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 3η αγωνιστική της Superleague .

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη οι φίλοι του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στο γήπεδο αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τον Φερέιρα.

Μάλιστα, περίμεναν να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι για να αποδοκιμάσουν τον Πορτογάλο, ενώ οι μόνοι που δεν τα άκουσαν από τους φιλάθλους ήταν οι Καρνέζης και Τριανταφυλλόπουλος.

Κατσάδα και στο πάρκινγκ

Οι αποδοκιμασίες προς τον Φερέιρα και τους πράσινους δεν έμειναν μόνο εντός του ΟΑΚΑ.

Περίπου 50 φίλοι του Τριφυλλιού περίμεναν στο πάρκινγκ την αναχώρηση της αποστολής από το γήπεδο για να αποδοκιμάσουν εκ νέου τον Πορτογάλο και τους παίκτες του. Όταν ο Φερέιρα βγήκε από τα αποδυτήρια και κατευθύνθηκε προς το πούλμαν οι συγκεντρωμένοι φίλαθλοι του ζήτησαν να παραιτηθεί θεωρώντας τον υπεύθυνο για την εικόνα της ομάδα.

Μαζί με τον Πορτογάλο βγήκαν από τα αποδυτήρια και οι Ζέκα, Τοτσέ και Φορναρόλι οι οποίοι και εκείνοι αποδοκιμάστηκαν έντονα. Χαρακτηριστικές ήταν οι ατάκες που ακούστηκαν σε βάρος των τριών παικτών.

- Προς τον Ζέκα: "Ζέκα, πήγαινε πάρε καμία συνέντευξη από κανέναν παίκτη. Μεγάλη απάντηση δώσατε και σήμερα".

- Προς τον Τοτσέ: "Δεν έχεις λίγο φιλότιμο. Βγάλε το "9". Πήγαινε σπίτι σου."

- Προς τον Φορναρόλι: "Φορναρόλι, διαρκείας πάρτε όλοι".

Ανάλογες ατάκες ειπώθηκαν και προς τους Κουίνσι, Κατσουράνη και Μαρίνο.

- Προς τον Κουίνσι: "Μάρκαρε, δεν είναι κακό. Δεν έχεις έρθει εδώ για διακοπές".

- Προς τον Κατσουράνη: "Κωστάκη, τι έγινε; Να σου φέρουμε κανένα τσιγαράκι να καπνίσεις".

- Προς τον Μαρίνο : "Μαρίνο, κατάλαβε σε ποια ομάδα έχεις έρθει. Εδώ δεν είναι Ατρόμητος."

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες εκείνος που αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ήταν ο Ορέστης Καρνέζης. Όταν έγινε αντιληπτός από τον κόσμο μια από τις ατάκες που ακούστηκαν ήταν: "Μην πείτε τίποτα στον Ορέστη είναι ο μόνος που παίζει. Ορέστη πες και στους άλλους να καταλάβουν που είναι".

Θερμή υποδοχή υπήρξε και για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Ερωτήματα σε Χατζηνικολάου

Όσο οι περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν τους παίκτες να βγουν από τα αποδυτήρια έπεσαν πάνω στον Νίκο Χατζηνικολάου. Εκείνη τη στιγμή οι φίλοι του Τριφυλλιού τον πλησίασαν και του είπαν: "Γιατί παραιτήθηκες. Έπρεπε να βγεις να πεις την αλήθεια στον κόσμο. Να ξέρει τι έγινε τότε. Πρέπει όλοι να μάθουμε τι έχει γίνει". Εκείνος δεν τους απάντησε και αποχώρησε από το γήπεδο.

Δείτε τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη να σχολιάζει τη φάση στο 10' όπου ο Χριστοδουλόπουλος ζήτησε πέναλτι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ