ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποδεσμεύεται ο Γουακάσο, έρχεται την Τετάρτη

Αποδεσμεύεται ο Γουακάσο, έρχεται την Τετάρτη

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο ενημέρωσε ότι μένει ελεύθερος από τη Ρουμπίν Καζάν, ενώ ο Νούνο Ρέις θα μεταβεί την Τρίτη στην Ολλανδία.

Αντίστροφα μετρούν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να υποδεχτούν στην Αθήνα τον Μουμπάρακ Γουακάσο. Όπως τους ενημέρωσε ο Γκανέζος χαφ, ο μάνατζερ του κατέληξε σε συμφωνία με τους διοικούντες την Ρούμπιν Καζάν, αναφορικά με την αποδέσμευση του.

Το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει ότι η πρόταση των Ρώσων προβλέπει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής την έχει αποδεχτεί.

Ο Γουακάσο αναμένει την ειδοποίηση για να ταξιδέψει στην Αθήνα, να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η άφιξη του στην πρωτεύουσα αναμένεται την Τετάρτη (6/7).

Στο μεταξύ, ο Νούνος Ρέις την Τρίτη (5/7) θα μεταβεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας, ώστε το απόγευμα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Έτσι και αλλιώς, ο Πορτογάλος έχει χάσει λίγες προπονήσεις, οπότε σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης με τους συμπαίκτες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ