ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από τον Παναθηναϊκό στην... Ακρόπολη ο Μαλντίν

Από τον Παναθηναϊκό στην... Ακρόπολη ο Μαλντίν
INTIME SPORTS

Ο Υμεράι Μαλντίν σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Στοκχόλμη για να μετέχει στις προπονήσεις της Ακρόπολης που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Σουηδίας και αν όλα πάνε καλά αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας.

Ο Υμεράι Μαλντίν δεν έδωσε το παρών την Δευτέρα (27/7) το πρωί στην προπόνηση των "κομμένων" του Παναθηναϊκού και αυτό γιατί είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια από τους ανθρώπους του τριφυλλιού ώστε να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να δοκιμαστεί σε ομάδα της Σουηδίας. Ο διεθνής με την Εθνική Νέων της Αλβανίας βρίσκεται από το Σάββατο συγκεκριμένα στην Στοκχόλμη και θα μετέχει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις της... Ακρόπολης σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr.

Η συγκεκριμένη ομάδα που έχει και ως έμβλημα την Ακρόπολη αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Σουηδίας και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο, και πηγαίνει φουλ για άνοδο ενώ το πρωτάθλημα τώρα έχει διακοπή.

Ο Μαλντίν θα πάρει μέρος στις προπονήσεις, θα συζητήσει με τους ανθρώπους της Ακρόπολις όπου το ελληνικό στοιχείο δεν είναι άγνωστο και αυτό δεν φαίνεται μόνο από το όνομα της ομάδας αλλά και από το γεγονός ότι εκεί αγωνίζεται και ο Σταυροθανασόπουλος ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα του Πανιωνίου.

Αν όλα πάνε καλά 20χρονος διεθνής μέσος θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Σουηδίας συνεχίζοντας την καριέρα του εκτός Ελλάδας.

Εξελίξεις και με Ντίνα

Πλην του Μαλντίν τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και με τον Θανάση Ντίνα. Ο 25χρονος μέσος είναι στο στόχαστρο Ξάνθης και Πανιωνίου ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες από την Super League που τον έχουν στην μεταγραφική τους λίστα όπως ο Πανθρακικός. Μένει να δούμε τι θα γίνει και τι θα επιλέξει ο Ντίνας ο οποίος θα παραχωρηθεί ως δανεικός από το τριφύλλι για τον επόμενο χρόνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ