ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από τον Παναθηναϊκό με υποτροφία στην Αμερική

Από τον Παναθηναϊκό με υποτροφία στην Αμερική

Δυο παίκτες που αγωνίζονταν στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, οι Σωκράτης Βασίλας και Δημήτρης Σιλβεστρίδης βρίσκονται ήδη στην Αμερική με υποτροφία από το κολέγιο UIC του Σικάγο.

Μια σπουδαία ευκαιρία παρουσιάστηκε σε δυο παίκτες της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού οι οποίοι φρόντισαν να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Οι Σωκράτης Βασίλας και Δημήτρης Σιλβεστρίδης είναι εδώ και λίγες μέρες μέλη της κολεγιακής ομάδας του UIC του Σικάγο πηγαίνοντας εκεί με υποτροφία από τους Αμερικάνους που έψαχναν για ταλέντα απ' όλο τον κόσμο ώστε να στελεχώσουν την ομάδα του κολεγίου τους. Όπως ακριβώς γίνεται και στο NBA έτσι και στο MLS πλέον υπάρχουν κολεγιακές ομάδες που παίζουν στο δικό τους πρωτάθλημα και μέσα απ' αυτό αναδεικνύονται τα νέα αστέρα του MLS.

O Σωκράτης Βασίλας αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας στην ομάδα των Νέων και ήταν στην ακαδημία για περισσότερα από δέκα χρόνια ενώ ο Δημήτρης Σιλβεστρίδης παίζει ως επιθετικός έχοντας περάσει νωρίτερα και από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Οι δυο παίκτες επιλέχθηκαν από το τμήμα σκάουτ του κολεγίου και θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν αλλά και παράλληλα να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά κυνηγώντας και μια θέση στο MLS.

Στο ίδιο κολέγιο θα παίζει ένας ακόμα Έλληνας, ο Δημήτρης Στράντζαλης, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Ηρακλή ως αμυντικός. Και ο Στράντζαλης πήρε τη σχετική υποτροφία και θα κυνηγήσει και αυτός το όνειρο του στην Αμερική. Μάλιστα η επίσημη ιστοσελίδα του κολεγίου ανακοίνωσε την απόκτηση των τριών Ελλήνων αλλά και κάποιων ακόμη ταλέντων που θα στελεχώσουν φέτος την ομάδα του κολεγίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ