ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Από τον Ιανουάριο στη Λισαβόνα ο Βλαχοδήμος"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πορτογαλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ρούι Βιτόρια υπολογίζει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για την τριάδα των τερματοφυλάκων της Μπενφίκα και δεν θα συναινέσει στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο.

Από την Τρίτη (11/10), ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει μεταβεί στη Λισαβόνα με τους ατζέντηδες του, προκειμένου να τελειώσει με τα διαδικαστικά και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μπενφίκα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ένταξη του στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας: τον Ιανουάριο ή τον Ιούλιο.

Η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" υποστηρίζει ότι η μεταγραφή του Βλαχοδήμου θα προκαλέσει ντόμινο στους άλλους τέσσερις γκολκίπερ που βρίσκονται στο "Ντα Λουζ": τους Μπρούνο Βαρέλα, Χούλιο Σέζαρ, Μίλε Σβίλαρ και Πάολο Λόπες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπρούνο Βαρέλα, ο μέχρι τώρα βασικός, προορίζεται για να παραχωρηθεί βασικός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Βαρέλα κρίνεται ανέτοιμος να αντέξει την πίεση που δημιουργεί η φανέλα με το "νούμερο ένα" και ο προπονητής, Ρούι Βιτόρια έχει αποφασίσει να τον αντικαταστήσει.

Ο Βιτόρια φέρεται να έχει αποφασίσει να διατηρήσει ως τριάδα τους Βλαχοδήμο, Σέζαρ και Σβίλαρ και να συναινέσει στην παραχώρηση των Βαρέλα και Λόπες. Κάτι που σημαίνει πως η επιθυμία του Ουζουνίδη να κρατήσει τον Βλαχοδήμο στην Αθήνα ως το καλοκαίρι, δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν ότι ο Βλαχοδήμος θα συνεχίσει με τα πράσινα μέχρι τη λήξη της σεζόν, όμως φαίνεται πως στη Μπενφίκα ο σχεδιασμός προγραμματίζεται διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ