ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από το "Ελ. Βενιζέλος" στο "Γ. Καλαφάτης" ο Νταμπίζας

Από το "Ελ. Βενιζέλος" στο "Γ. Καλαφάτης" ο Νταμπίζας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχασε χρόνο και μετέβη από το αεροδρόμιο στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να προετοιμαστεί για τις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (17/5) ο Νίκος Νταμπίζας. Ο πρώην και... επόμενος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έφτασε στις 15:30, με απ' ευθείας πτήση από τη Λυών, όπου είχε μεταβεί για τον τελικό του Europa League.

O Νταμπίζας δεν έχασε χρόνο και κατευθύνθηκε αμέσως στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να εγκατασταθεί στον χώρο που εργάστηκε μέχρι τον Νοέμβριο του 2014. Μετά τις 17:30, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές, για να τους αναλύσει τα νέα δεδομένα και να τους ζητήσει να κάνουν υπομονή.

Μετά τις συναντήσεις με τους παίκτες, ο Νταμπίζας θα έχει μια πρώτη εικόνα για τις διαθέσεις του καθενός ξεχωριστά και για το ρόστερ. Στο προσεχές διάστημα ο Νταμπίζας θα συναντηθεί ξανά με τον Γιάννη Αλαφούζο, για να επιβεβαιώσουν τον σχεδιασμό τους και να πάρουν οριστικές αποφάσεις.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ