ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από Παρασκευή του Λουκίνα

Από Παρασκευή του Λουκίνα
Λουκίνας

Κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γιάννης Λουκίνας με τις εξελίξεις γύρω από τη μεταγραφή του να μεταφέρονται μετά την αναμέτρηση με την Γκαμπάλα.

Το όνομα του 23άχρονου επιθετικού έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες της Superleague και αυτό γιατί η συνεργασία του με τον Ηρακλή ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, οπότε ( από τη στιγμή που δεν τα βρίσκει για νέο συμβόλαιο με τον Γηραιό) μπορεί να υπογράψει σε έξι μήνες σε όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Κάπου εδώ έρχεται ο Παναθηναϊκός. Πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως οι πράσινοι έχουν εδώ και καιρό στο ραντάρ τους τον Λουκίνα και μετά το παιχνίδι της Πέμπτης ( ανάλογα το αποτέλεσμα -πάντα παίζει ρόλο αυτό-) θα πάρουν τις αποφάσεις τους.

Ο παίκτης αρέσει στον Γιάννη Αναστασίου καθώς έχει στοιχεία που λείπουν από τους άλλους φορ του "τριφυλλιού", ενώ το κόστος της μεταγραφής είναι ιδιαίτερα χαμηλό ( σε καμία περίπτωση 300-400.000 ευρώ που ακούστηκε). Μην ξεχνάμε επίσης πως στο τραπέζι μπορούν να πέσουν και ανταλλάγματα (δανεικοί ή ελεύθεροι).

Τέλος να πούμε πως τις τελευταίες ώρες ο παίκτης ακούστηκε και για τον Αστέρα Τρίπολης που είναι πιθανό να κινηθεί για δυο επιθετικούς, αν αποχωρήσει οριστικά ο Μπαράλες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ