ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απίθανο: και ο Βέμερ στην Ολλανδία!

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Βέμερ, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Οι δυσκολίες στην υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου λόγω των οικονομικών προβλημάτων "υποχρεώνει" τον Μαρίνο Ουζουνίδη να πάρει την Πέμπτη (6/7) στο Τέχελεν και τους πέντε - αρχικά - "κομμένους".

Το "Γκρουπ Β", στο οποίο αρχικά συμπεριλαμβάνονταν επτά παίκτες, μειώθηκε μετά την αποχώρηση του Διαμαντή Χουχούμη. Υπάρχουν, όμως, ακόμη έξι ποδοσφαιριστές με συμβόλαια εν ισχύ, τους οποίους σε πρώτη φάση ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολόγιζε.

Και τελικά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα πάρει στην Ολλανδία όχι μόνο τον Ρέις, ο οποίος πιθανότατα θα παραμείνει και στο ρόστερ. Αλλά και τον Τελάντερ που δεν υπολογίζεται και τον Ρινάλντι για τον οποίο αναζητείται ομάδα και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα από το διαζύγιο. Και, ναι, ακόμη και τον Γενς Βέμερ, ο οποίος ακόμη ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Τριφυλλιού, πέρυσι δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα επίσημο ματς και στα 32 του προέρχεται από δυο σεζόν με συνολικά 10 συμμετοχές. Ολες πρόπερσι, με τον... Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο.

Θα αξιοποιείται στα "διπλά" ο Γερμανός, καθώς ακόμη ο Παναθηναϊκός - πλην των τεράστιων αναγκών του στην επίθεση- δεν έχει αποκτήσει "αναπληρωματικούς" ακραίους μπακ, στις θέσεις των Μαρινάκη - Χουχούμη.

Ο μοναδικός από τους αρχικά "κομμένους" που δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος έχει συμφωνήσει για τη λύση του συμβολαίου του και βρίσκεται σε άδεια μετά τη συμμετοχή του με το Καμερούν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ