ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απίθανες συμπτώσεις με τον Μπολάτ

Απίθανες συμπτώσεις με τον Μπολάτ
INTIME SPORTS

Η Μπριζ θα αντικαταστήσει τον Μάθιου Ράιαν με τον Σινάν Μπολάτ, ο οποίος είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκός στο παρελθόν, ως τερματοφύλακας άλλης βελγικής ομάδας!

Η Μπριζ πούλησε τα δικαιώματα του γκολκίπερ, Μάθιου Ράιαν στη Βαλένθια έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ και κινήθηκε άμεσα για τον αντικαταστάτη του, φέρνοντας στο Βέλγιο τον Τούρκο, Σινάν Μπολάτ.

Ο 26χρονος γκολκίπερ έχει μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της Μπριζ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ανήκει στην Πόρτο, όμως εδώ και δύο σεζόν παραχωρείται δανεικός, με τελευταία ομάδα τη Γαλατάσαραϊ, από την οποία αποχώρησε πριν λίγες μέρες.

Απίθανες συμπτώσεις με τον Μπολάτ

Όμως, ο Μπολάτ έχει... παρελθόν με τον Παναθηναϊκό, όμορφο για τον ίδιο και όχι τόσο καλό για το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2009-2010, στη φάση των 16 του Europa League, o Τούρκος αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό ως ο βασικός τερματοφύλακας της Σαντάρ Λιέγης.

Αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια, στις 11 Μαρτίου του 2010 στο "Σπύρος Λούης", όταν οι Βέλγοι επικράτησαν 1-3, και στη Λιέγη στις 18 Μαρτίου, όταν οι "πράσινοι" ηττήθηκαν 1-0.

Από εκείνη την ομάδα του Τριφυλλιού, ο μοναδικός ο οποίος είχε αγωνιστεί ήταν ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος άρχισε στην ενδεκάδα στην Αθήνα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ, στο Βέλγιο, εισήλθε στο 55'.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ