ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απίστευτος διάλογος για τα χρέη του Παναθηναϊκού!

Απίστευτος διάλογος για τα χρέη του Παναθηναϊκού!
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του διαιτητικού δικαστηρίου ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να πουλήσει το κτίριο της Θύρας 13 στην Αλεξάνδρας για να βρει λεφτά να πληρώσει, χωρίς να γνωρίζει βέβαια ότι δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός τρέχει και δεν φτάνει με τις υποθέσεις που εκκρεμούν σε δικαστικό επίπεδο με τους ποδοσφαιριστές που τους χρωστάει χρήματα και τον απειλούν με αφαίρεση βαθμών, ενώ στην ακροαματική διαδικασία στο Διαιτητικό Δικαστήριο ειπώθηκαν πράγματα μέχρι και για το... Τριώροφο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Όπως αναφέρει η "Live Sport", ο πρόεδρος της έδρας, στη συνομιλία με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Αλκιβιάδη Παπαντωνίου, ενδιαφέρθηκε για τα οικονομικά προβλήματα του "τριφυλλιού" και προσπάθησε να προτείνει μια λύση, δίχως να γνωρίζει ότι αυτό που είπε απλά... δεν υπήρχε.

Άλλωστε, ο ίδιος δήλωσε άσχετος με τα ποδοσφαιρικά θέματα, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα. Στην πρόταση του για αναβολή της διαδικασίας προκειμένου να υπάρξει λύση, αναρωτήθηκε για το αν έχει ο Παναθηναϊκός κάποιο ακίνητο να πουλήσει, νομίζοντας ότι το κτίριο της Θύρας 13 επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανήκει στην ΠΑΕ. Ναι, η έ"δρα" των οργανωμένων του Παναθηναϊκού!

Οι πράσινες σημαίες των μπέρδεψαν, αφού σε καμία των περιπτώσεων το Τριώροφο δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχεία της ΠΑΕ. Μέσα σ' όλα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, προστέθηκε και αυτό...

Ακολουθεί ο διάλογος:

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: "Zητούμε να αναβληθούν και οι τρεις υποθέσεις".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: "Γιατί να δώσω αναβολή; Τι θα κερδίσετε; Θα πληρώσετε; Αυτό είναι το ζητούμενο...".

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: " Προσπαθούμε σιγά σιγά να έρθουμε σε συμφωνία με τους παίκτες".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: " Μα δεν βλέπω πρόοδο. Προχωράτε πολύ σιγά, χωρίς αποτέλεσμα".

ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ: " Θα συναινέσουμε στο αίτημα αναβολής, αρκεί να μπουν κάποια λεφτά. Είδα στο κινητό μου πως ήδη καταβλήθηκαν λεφτά στους δυο από τους τρεις παίκτες".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: "Να δώσουμε αναβολή για δυο εβδομάδες, για να έχει χρόνο ο Παναθηναϊκός".

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: " Θέλουμε να έχουμε μια συνολική λύση για τις οφειλές στους παίκτες. Προσπαθούμε να πουλήσουμε κάποιους, που θα φέρουν λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ".

ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ: "Συγγνώμη, πληρώθηκε και ο τρίτος παίκτης".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: " Ελπίζω να σε δυο εβδομάδες να έρθετε με καλά νέα. Αλήθεια, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να πουλήσει κάποιο ακίνητο για να βρει χρήματα;".

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: " Όχι δεν έχει ακίνητα. Μόνο παίκτες μπορεί να πουλήσει".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: "Πηγαίνοντας στον Άρειο Πάγο, βλέπω στη Λεωφόρο ένα μεγάλο πράσινο κτίριο με σημαίες του Παναθηναϊκού"

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: "Εκεί στεγάζεται ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Παναθηναϊκού".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: "Είμαι άσχετος από ποδόσφαιρο, όπως θα καταλάβατε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ