ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απέρριψε την πρόταση της Γκενκ ο Παναθηναϊκός

Απέρριψε την πρόταση της Γκενκ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός είπε "όχι" στην... πρώτη πρόταση της Γκενκ για την πώληση του Νίκου Καρέλη με τους πράσινους να μην εμφανίζονται διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Έλληνα στράικερ εκτός κι αν έρθει προσφορά που δεν θα μπορούν να αρνηθούν.

Γύρω από το όνομα του Νίκου Καρέλη γίνεται συζήτηση ολόκληρο το καλοκαίρι με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων και ήδη στους πράσινους έχουν γίνει αρκετές κρούσεις για την παραχώρηση του. Η Γκενκ όμως έχει δείξει μέχρι στιγμής το πιο σοβαρό ενδιαφέρον καθώς ήρθαν στην Ελλάδα δυο από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της για να κάνουν επίσημη πρόταση στο τριφύλλι για την πώληση του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Μια πρόταση η οποία έφτανε στα 3 εκατ. ευρώ και την οποία όμως αρνήθηκαν στο τριφύλλι καθώς οι πράσινοι δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Έλληνα στράικερ εκτός και αν έρθει μια προσφορά που δεν θα μπορούν να πουν όχι. Στον Παναθηναϊκό θα ήταν ικανοποιημένοι με ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ και φυσικά οι όποιες συζητήσεις θα γίνονταν μετά τη ρεβάνς με την Μπριζ καθώς όλη η προσοχή των ανθρώπων του τριφυλλιού είναι στραμμένη εκεί.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Γκενκ δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά για την απόκτηση του Καρέλη μετά τη ρεβάνς με τη Μπριζ. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι στην Αθήνα δεν βρέθηκαν όποιοι και όποιοι από πλευράς των Βέλγων, αλλά δυο ηγετικά στελέχη της ομάδας. Κάτι το οποίο φανερώνει και την σοβαρότητα του ενδιαφέροντος από πλευράς της Γκενκ για την αγορά του στράικερ του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ