ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού με "κούρεμα" ο Κοτσόλης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Κοτσόλης απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού που περιελάμβανε κούρεμα των χρημάτων που του οφείλονται.

Από την περασμένη εβδομάδα ο Στέφανος Κοτσόλης είχε δεσμεύσει τους λογαριασμούς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το πρόσωπο του ύψος 63.000.

Στον έμπειρο γκολκίπερ οφείλονται συνολικά 83.000 ευρώ από δεδουλευμένα ενώ ο ίδιος έχει κάνει και προσφυγή για 45.000 ευρώ που έχουν να κάνουν με την εφορία.

Μάλιστα μέχρι να δεσμεύσει τους λογαριασμούς του Παναθηναϊκού ο Κοτσόλης από την πλευρά της πράσινης ΠΑΕ δεν είχε υπάρξει η παραμικρή επαφή με τον 38χρονο πρώην γκολκίπερ.

Την Δευτέρα όμως οι άνθρωποι του τριφυλλιού επικοινώνησαν με τον Κοτσόλη και του πρότειναν να πάρει ένα μέρος από τις 83.000 ευρώ και να δεχτεί να "κουρέψει" τα υπόλοιπα. Μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τον Κοτσόλη καθώς αφορούσαν δεδουλευμένα.

Αναφορικά με το ποσό της εφορίας, ο Παναθηναϊκός δεν το αναγνωρίζει, όπως έκανε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια όπου και θα ξεκαθαρίσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ