ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ίσακ η Ράντερς

Απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ίσακ η Ράντερς
2014 LARS RONBOG

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σουηδία ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στην Ράντερς για την απόκτηση του 23χρονου διεθνή Σουηδού Μίκαελ Ίσακ με την Ράντερς να απαντάει αρνητικά.

Για την απόκτηση του 23χρονου διεθνή Σουηδού επιθετικού Μίκαελ Ίσακ κινήθηκε ο Παναθηναϊκός αλλά η Ράντερς από τη Δανία στην οποία ανήκει ο παίκτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση που έκανε το τριφύλλι. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Σουηδία.

Οι πράσινοι αναζητούν έναν σέντερ φορ ακόμα και ο Ίσακ ο οποίος είναι 23χρονών και έχει ύψος 1.85 πληροί τα κριτήρια που έχουν θέσει στο τριφύλλι καθώς ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που θα έρθει να πλαισιώσει τους Μπεργκ, Λέτο στην επίθεση.

Η Ράντερς από τη Δανία, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, απάντησε αρνητικά στην επίσημη πρόταση του τριφυλλιού καθώς ο Ίσακ έχει πραγματοποιήσει δυο εξαιρετικές χρονιές με την ομάδα του σκοράροντας τα δύο τελευταία χρόνια 11 και 12 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Ο Ίσακ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Σουηδίας ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ασιρίσκα και εν συνεχεία πέρασε απο την Κολονία, την Σεντ Γκάλεν, την Πάρμα και την Κροτόνε ενώ αποχώρησε από την Πάρμα στην οποία άνηκε το καλοκαίρι του 2014 και μετά τον υποβιβασμό της Πάρμα.

Απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ίσακ η Ράντερς
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ