ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απέκλεισε τέσσερις παίκτες ο Στραματσόνι

Απέκλεισε τέσσερις παίκτες ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι απέκλεισε τους Στιλ, Μέστο, Μολέντο και Γουακάσο από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή και πήρε αρκετούς νέους.

Λόγω του κανονισμού της ΕΠΟ για τους νεαρούς και εξαιτίας του επιβαρυμένου αγωνιστικού προγράμματος, ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε αρκετές αλλαγές στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Ο Ιταλός προπονητής θα ξεκουράσει τους Στιλ, Μολέντο και Γουακάσο, θα προφυλάξει τον Μέστο ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις και άφησε εκτός τον Μαρινάκη, τον οποίο δεν υπολογίζει. Επίσης αποκλείστηκαν οι τραυματίες Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα, Χουλτ, Στάικος και Ξενόπουλος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος Ο., Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβάνοφ, Κουτρουμπής, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπουμάλ, Λέτο, Ρινάλντι, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ευαγγέλου, Βλαχοδήμος Π., Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Χατζηγιοβάννης.

Με αρκετά νέα πρόσωπα συγκροτήθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή

Οι Χουλτ, Ξενόπουλος ακολούθησαν θεραπεία, Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ο Στάικος που είναι κλινήρης. Η προπόνηση της Τετάρτης (26/10) περιλάμβανε κορόιδο, ανοίγματα και ασκήσεις τακτικής.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ