ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απάντηση Βαρδινογιάννη σε Βγενόπουλο

Απάντηση Βαρδινογιάννη σε Βγενόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο που η διοίκηση απέτυχε στο έργο της. Πότε αναμένεται να τοποθετηθεί για το θέμα του γηπέδου και της ΓΗΠΕΛ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος συναντήθηκε με τους παλαίμαχους καταθέτοντας τις γραπτές του θέσεις σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήρθε μέσω ανακοίνωσης στην οποία εξηγεί γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο που η διοίκηση απέτυχε στο έργο της, ενώ αναλυτικά για το θέμα του γηπέδου και της ΓΗΠΕΛ θα τοποθετηθεί μετά την αυριανή συνάντηση με τους παλαίμαχους (3/4).

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Υπάρχει ταύτιση απόψεων με τον Ανδρέα Βγενόπουλο σε ότι αφορά στις ευθύνες της διοίκησης και την σημερινή κατάσταση.

Οι υποχρεώσεις των μετόχων, εκ του νόμου,εξαντλούνται στον ορισμό διοίκησης.Εφόσον, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, αποτύχουν στο έργο τους, οι μέτοχοι αποφασίζουν για το μέλλον της διοίκησης και επιλέγουν εάν θα συνεχίσουν ή όχι να μετέχουν στην εταιρεία χωρίς άλλη υποχρέωση.Αυτά άλλωστε τα γνωρίζει πολύ καλά, ως πρώην Πρόεδρος μεγάλου τραπεζικού Ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός οδηγήθηκε σε οικονομικό τέλμα μέσα από συγκεκριμένες επιλογές.Η ΠΑΕείχε Πρόεδρο,Διοικητικό Συμβούλιο και εκτελεστικά μέλη, οι οποίοι και είχαν την ευθύνη για την διαχείρισή της. Ομολογουμένως είχαν δύσκολο έργο με δεδομένες τις συνεχείς εξωθεσμικές παρεμβάσεις του συγκεκριμένου μετόχου και τα διαρκή εκβιαστικά διλήμματα που έθετε. Εφόσον ωστόσο, ΑΥΤΟΣ θεωρεί ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στους χειρισμούς τους, τον καλώ άμεσανα καταθέσειστοιχεία και να προχωρήσει σε όποιες κινήσεις κρίνει αναγκαίεςώστε να αποδοθούν οι ευθύνες για το σημερινό αδιέξοδο.

Διετέλεσα μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού και δηλώνω ότι αναλαμβάνω τις ευθύνες που προκύπτουν από την θέση αυτή. Μάλιστα, με πλήρη υπευθυνότητα προχώρησα σε συγκεκριμένες τοποθετήσεις, για τις οποίες δέχτηκα σκληρή και αναίτια κριτική.Έκρουσα πρώτος τον κώδωνα του κινδύνου, για το θέμα της χρεοκοπίας και μάλιστασε χρονικό σημείο που θα μπορούσε να είχε ανατραπεί η κατάσταση.Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα πλήρως.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει σε οριακό σημείο και κατανοώ πλήρως την αγωνία των φιλάθλων της ομάδας που ζουν αυτά τα πρωτόγνωρα φαινόμενα για την σύγχρονη ιστορία της.

ΥΓ1 Κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης και ποδηγέτησης των παραπάνω συναισθημάτων με επικοινωνιακά πυροτεχνημάτα τον καθιστά ηθικό αυτουργό των όποιων πράξεων ή καταστάσεων ακολουθήσουν ανεξάρτητα απόπροσχηματικέςκαταδίκες εκ των προτέρων.

Σημείωση:Μετά την αυριανή συνάντηση με τους παλαιμάχους θα τοποθετηθώ και για το θέμα του γηπέδου και της ΓΗΠΕΛ."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ