ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απάντησε θετικά στον Παναθηναϊκό ο Καμπέσας

Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Μπάμπης Τσιμπίδας ο Μπράιαν Καμπέσας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Αταλάντα για την επόμενη σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του για τον επόμενο χρόνο ως δανεικός ο εξτρέμ της Αταλάντα, Μπράιαν Καμπέσας, όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Μπάμπης Τσιμπίδας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το Εκουαδόρ ο 20χρονος παίκτης απάντησε θετικά στους «πράσινους».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Ο Καμπέσας θα αγωνιστεί στο τριφύλλι ως δανεικός για την επόμενη σεζόν χωρίς ακόμη να είναι γνωστό αν θα μπει οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δυο πλευρών. Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ενσωματωθεί στο τριφύλλι.

Η Αταλάντα απέκτησε τον Καμπέσας από την Ιντεπεντιέντε τον Αύγουστο του 2016 έναντι 1,6 εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, ο Καμπέσας πέρυσι έκανε μόλις 2 συμμετοχές με 82 λεπτά… Οπότε, χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί και ο Παναθηναϊκός του παρέχει τη δυνατότητα.

Ο Καμπέσας έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1997 στην πόλη Κεβέντο του Εκουαδόρ, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και έχει ύψος 1,82μ.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ