ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαντάει στις επόμενες ώρες ο Σάμπα

Απαντάει στις επόμενες ώρες ο Σάμπα

Ο Κρίστοφερ Σάμπα ικανοποιήθηκε από το αγωνιστικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, αλλά υπάρχει μικρή διαφορά στο οικονομικό. Προτάθηκε ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού, Παναγιώτης Τσιντώντας.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα ήλθε, είδε και απήλθε στην Αθήνα την Παρασκευή (27/8), μετά τη συνάντηση που είχε με τους Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Κογκολέζος στόπερ συζήτησε την προοπτική να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τους όρους της συνεργασίας του.

Η διαπραγμάτευση δεν ολοκληρώθηκε και ο 32χρονος αμυντικός δεσμεύτηκε να απαντήσει στις επόμενες ώρες στην πρόταση που του κατατέθηκε από την ΠΑΕ. Ο Σάμπα σχημάτισε καλή άποψη για το πρότζεκτ, δελεάζεται από τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Δεν πρόκειται για ένα ποσό που δεν μπορεί να καλυφθεί, ωστόσο ο Σάμπα έχει προσφορές από την Αγγλία και τη Γαλλία, τις οποίες μελετά. Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για το κέντρο της άμυνας, όμως παράλληλα ο Στραματσόνι διερευνά άλλες επιλογές επειδή ο χρόνος πιέζει.

Προτάθηκε ο Τσιντώντας

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα ήθελε έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα ως εναλλακτική για τον Λουκ Στιλ, αφού ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν τον καλύπτει. Ο Στέφανος Κοτσόλης διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, ενώ ο νεαρός Ξενόπουλος θεωρείται άπειρος. Ένας γκολκίπερ ο οποίος φαίνεται να απασχολεί, είναι ο Παναγιώτης Τσιντώντας του Λεβαδειακού. Ο 23χρονος προτάθηκε στον Ιταλό προπονητή και εάν κριθεί επαρκής, ίσως αποκτηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ