ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανυπόμονος για την επιστροφή του ο Αμπέντ

Ανυπόμονος για την επιστροφή του ο Αμπέντ
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την Καλλονή ο Μεχντί Αμπέντ έδειξε την ανυπομονησία του για να βρεθεί και πάλι στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. (PICS)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Καλλονή τη Κυριακή (30/8) στις 7.15μ.μ. στην Λεωφόρο σε μια αναμέτρηση όπου ο Μεχντί Αμπέντ αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του με το τριφύλλι. Δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

Ο ίδιος δηλώνει ανυπόμονος για το ντεμπούτο του και μάλιστα έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram πως ανυπομονεί να παίξει και πάλι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ και η πράσινη ΠΑΕ τον υποδέχτηκε ανεβάζοντας στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου με τη φανέλα του Αμπέντ.

Ο Αλγερινός έγραψε:

"Σήμερα θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρες για την Super League κόντρα στην Καλλονή. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι μου για τη φετινή σεζόν και το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό από το 2014. Δεν μπορώ να περιμένω να βρεθώ και πάλι στον αγωνιστικό χώρο".

Today Will be the First game at home of super league against kalloni , my First official game of the season ,and my First game for PAO since 2014 can't wait to be on the pitch #pamePAO #target3points

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mehdi Abeid (@bidido39) στις

Επέστρεψε #Panathinaikos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ