ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντωνιάδης: "Μην πουληθεί άλλος βασικός"

Αντωνιάδης: "Μην πουληθεί άλλος βασικός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσω του Sport24.gr, ο Αντώνης Αντωνιάδης έκανε έκκληση στη διοίκηση του Παναθηναϊκού να μην αποψιλώσει το ρόστερ, μετά τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα.

Από τον Ιανουάριο του 2018 ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα γίνει κάτοικος Λισαβόνας, αφού ο Παναθηναϊκός και η Μπενφίκα έχουν σχεδόν συμφωνήσει στη μεταγραφή του. Μέσω των πωλήσεων η διοίκηση του Τριφυλλιού θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, όμως ο Αντώνης Αντωνιάδης διαφωνεί με την τακτική και τόνισε ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί. Ο "ψηλός" ζήτησε μέσω του Sport24.gr να μην πουληθεί άλλος βασικός και να δοθεί βαρύτητα στο σχέδιο "PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ", που πιστεύει ότι θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

Η δήλωση του Αντώνη Αντωνιάδη στο Sport24.gr.:

"Θέλω να απευθύνω έκκληση στη διοίκηση του Παναθηναϊκού να μην πουλήσει άλλον ποδοσφαιριστή, εκτός από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που απ' ότι αντιλαμβάνομαι, η πώληση του έχει δρομολογηθεί. Καταλαβαίνω ότι η κατάσταση είναι οριακή, η ΠΑΕ χρειάζεται χρήματα για να ανταποκριθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις της και η Μπενφίκα θα δώσει άμεσα ένα σημαντικό ποσό, που θα βοηθήσει να αποφευχθεί η αφαίρεση βαθμών λόγω του Ταυλαρίδη.

Όμως, πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις για το άνοιγμα και όχι να ξεπουλήσουμε τους βασικούς ποδοσφαιριστές μας. Δεν θα δώσουμε καλή εικόνα στους φιλάθλους, στους οποίους θα στραφούμε για βοήθεια. Επίσης, αποδυναμώνεται το σχέδιο που έχουμε προτείνει οι παλαίμαχοι. Δεν ισχυρίζομαι ότι εμείς θα λύσουμε δια παντώς το οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, αλλά το πλάνο μας θα επιτρέψει στην ομάδα να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς τη σεζόν και να γίνει ελκυστική για κάποιον επενδυτή".

Photo credit: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ