ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντίθετος με Βασιλειάδη και ο Παναθηναϊκός

Αντίθετος με Βασιλειάδη και ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός, σήμα

Μετά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΛ και την Ξάνθη, και ο Παναθηναϊκός ήταν αντίθετος με τις προτάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και δεν υπέγραψε το σχετικό έγγραφο.

Ούτε ο Παναθηναϊκός απάντησε θετικά στις προτάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα. Οι "πράσινοι" αποφάσισαν να μην υπογράψουν το σχετικό έγγραφο που τους εστάλη και πλέον οι ομάδες που εξέφρασαν αντίθεση στον Γιώργο Βασιλειάδη είναι τέσσερις.

Υπενθυμίζεται ότι τον ίδιο δρόμο... χάραξαν Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Ξάνθη. Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Υπουργείου, αλλά και της Super League, μετά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Η επιστολή του Παναθηναϊκού αναφέρει:

"Αξιότιμοι κύριοι,

Αναφορικά με την από 21/3/2018 επιστολή σας με συνημμένη επιστολή του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαρκώς και αταλάντευτα μάχεται κατά των φαινομένων βίας αλλά και κατά κάθε παράνομης ενέργειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πρόθυμη να συμπράξει σε κάθε υγιή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Δυστυχώς τα πρόσφατα κρούσματα βίας που σημειώθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οποία οδήγησαν στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και προηγούμενα περιστατικά βίας, αλλά και άλλων παράνομων ενεργειών αναδεικνύουν έτι περισσότερο την ήδη εκπεφρασμένη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρι νόμοι και ποινές υπάρχουν, αλλά επιβάλλονται επιλεκτικά, με συγκεκριμένους πάντα ωφεληθέντες και συγκεκριμένους αδικηθέντες.

Το ήδη εξαιρετικά αυστηρό (έως εξοντωτικό) πλαίσιο ποινών έχει πολλάκις εφαρμοστεί σε απόλυτο βαθμό κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ για όμοια περιστατικά η αντιμετώπιση υπήρξε εντελώς διαφορετική, ούτω κάθε έννοιας ισονομίας.

Επειδή πρώτιστο μέλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και θεωρούμε ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος εντάσσεται σε αυτή την κατεύθυνση, συναινούμε να συμμετάσχουμε και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ σε διαβούλευση στην βάση των προτάσεων του κ. υφυπουργού.

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Κωνσταντίνου Βασίλειος

Πρόεδρος"

Αντίθετος με Βασιλειάδη και ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η απάντηση της ΑΕΛ στην Super League
Υπέγραψε το έγγραφο Βασιλειάδη, ζητά VAR από τη νέα σεζόν
Σύμφωνη η ΑΕΚ με Βασιλειάδη
Δεν υπογράφει τις προτάσεις του Βασιλειάδη ο Ολυμπιακός
"Όχι" και από την Ξάνθη στις προτάσεις Βασιλειάδη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ