ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντιπροσωπεία των παλαιμάχων στον Κωνσταντίνου

Αντιπροσωπεία των παλαιμάχων στον Κωνσταντίνου

Η πρόταση Αντωνιάδη τέθηκε υπόψη της διοίκησης του Παναθηναϊκού, ενώ την Τετάρτη συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ.

Οι Αντώνης Αντωνιάδης, Μίμης Δομάζος, Τάκης Οικονομόπουλος και Γιώργος Ροκίδης συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (3/10) με τους Βασίλη Κωνσταντίνου και Αγησίλαο Τουμαζάτο, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Η αντιπροσωπεία των παλαιμάχων έθεσε υπόψη του προέδρου και του γενικού διευθυντή τη πρόταση της, για την προπώληση τριετών εισιτηρίων διαρκείας, με απώτερο στόχο τη συγκέντρωση εσόδων για τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που χρειάζεται οργάνωση και έχει προαπαιτούμενο τη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ, αφού το "Απόστολος Νικολαΐδης" δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Ωστόσο, οι Κωνσταντίνου και Τουμαζάτος δεσμεύτηκαν να το εξετάσουν και να διατηρούν επαφή με τους παλαίμαχους, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις εκ νέου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΣ

Στο μεταξύ, σήμερα (4/10) το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα ενημερώσει τους Τουμαζάτο, Οικονομόπουλο και Παναγιωτίδη για τις ενέργειες του για τη συγκρότηση της επιτροπής σωτηρίας, αφού ο χρόνος πιέζει.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Κωνσταντίνου δεν έχει διακρίνει την ανταπόκριση που θα περίμενε από τις πρώτες επιλογές του και είναι αναγκασμένος να περάσει στο "σχέδιο Β". Σε πρώτη φάση, οι Καραγκούνης, Κυργιάκος και Μπασινάς δεν φαίνονται να πείθονται από την πρόσκληση του "αγριόγατου", ενώ ακόμα και ο Σαραβάκος έχει τις αντιρρήσεις του.

Από εκεί και πέρα, έχει διαπιστωθεί η ανάγκη να συντονιστούν οι διάφορες προσπάθειες για τη συλλογή χρημάτων, προτού αποδυναμωθεί η δυναμική που έχει δημιουργηθεί στους οπαδούς...

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μλάντιτς: Ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 'διαστημικό' θωρηκτό που μετέφερε τον Αιγύπτιο πρόεδρο στη σύνοδο κορυφής

Το μαύρο θωρακισμένο "Jammer" του Αλ Σίσι έχει κατασκευαστεί για την αντιμετώπιση ασύμμετρων και τρομοκρατικών απειλών

Η Γιάννα Βασιλείου είναι δύο ομάδες ταυτόχρονα!

Επίσης, έχει πολύ μια πολύ σοβαρή ένσταση σχετικά με τις διασκευές. (Τη στηρίζουμε 100-0).

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24