ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντιπρόεδρος Ιντερνασιονάλ στο Sport24.gr: "Θα συμφωνήσουμε σύντομα για Μολέντο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Μολέντο EUROKINISSI SPORTS

Ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο, μίλησε στο Sport24.gr για τη διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μολέντο και τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν.

Στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας περιμένουν τον Ροντρίγκο Μολέντο στο Πόρτο Αλέγκρε, οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ. Αυτό επιβεβαίωσε στο Sport24.gr ο αντιπρόεδρος της "κολοράντο", Ρομπέρτο Μέλο, μιλώντας για την υπόθεση του 30χρονου αμυντικού.

"Θεωρώ ότι σύντομα θα επιτευχθεί συμφωνία και ο Μολέντο θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ μας. Εκτιμώ ότι είναι θέμα ημερών, αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο γιατί έχουμε μερικές εκκρεμότητες" σχολίασε ο Βραζιλιάνος παράγοντας, για τις συνομιλίες που πραγματοποιούνται αυτές τις ώρες.

Ο Μέλο αναφέρθηκε στις εξελίξεις των προηγούμενων ημερών, με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τη φημολογούμενη "σφήνα" του Ολυμπιακού. "Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη μεταξύ του Παναθηναϊκού και άλλων ελληνικών ομάδων, αλλά γνωρίζω ότι από την αρχή ο Μολέντο ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία" ήταν η τοποθέτηση του.

Αντιπρόεδρος Ιντερνασιονάλ στο Sport24.gr: "Θα συμφωνήσουμε σύντομα για Μολέντο"

Ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο.

Στην ερώτηση πόσο καιρό συζητά η Ιντερνασιονάλ με τον Μολέντο, ο Μέλο απάντησε: "Προσπαθήσαμε στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους να τον πάρουμε. Αυτή τη φορά, ήταν πιο εύκολο αφού μπορούσαμε να μιλήσουμε απ' ευθείας μαζί του. Υπέγραψε το προσύμφωνο για το καλοκαίρι και τώρα προσπαθούμε να τον φέρουμε άμεσα".

Ακόμα, ο Μέλο δεν έδειξε να συμμερίζεται την άποψη ότι ο Μολέντο αλλάζει συχνά τις αποφάσεις του. "Δεν έχω τέτοια εντύπωση, γιατί σε μας είπε ότι θέλει να επιστρέψει και έχει μείνει σταθερός. Ποτέ δεν μας ζήτησε κάτι διαφορετικό" τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ.

Ο Μέλο αρνήθηκε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για τη διαπραγμάτευση και απλώς, εξέφρασε ξανά την αισιοδοξία του ότι οι δύο ομάδες θα συμφωνήσουν. Πάντως, "πηγές" του Sport24.gr από την Βραζιλία επιμένουν ότι η Ιντερνασιονάλ θα πληρώσει περίπου 100.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα χαρίσει το μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων του.

"ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΕΝΤΟ, ΑΛΛΑ..."

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Βραζιλία, ο Ρομπέρτο Μέλο παραδέχθηκε μπάσιμο ελληνικών ομάδων για την απόκτηση του Βραζιλιάνου. Συγκεκριμένα, υποστήριξε: "Είχαμε ένα προσύμφωνο, αλλά από την προηγούμενη εβδομάδα κάποιες ελληνικές ομάδες έκαναν πρόταση για δανεισμό κι αγορά. Ο Μολέντο δεν ήθελε, καθώς είχε δώσει το λόγο του στην Ίντερ. Προχωρήσαμε με βάση την επιθυμία του παίκτη. Θα δούμε εάν μπορέσουμε να επιλύσουμε την κατάσταση, για να έρθει στο Πόρτο Αλέγκρε τις επόμενες ημέρες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ