ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντιδρά η Θύρα 13 στην παραχώρηση της Λεωφόρου στον ΠΑΣ

Αντιδρά η Θύρα 13 στην παραχώρηση της Λεωφόρου στον ΠΑΣ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωση της η Θύρα 13 εξέφρασε την αντίθεση της στην χρήση της Λεωφόρου από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την Άλκμααρ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την χρήση της Λεωφόρου για τον επαναληπτικό με την Άλκμααρ στις 4 Αυγούστου αλλά οι οργανωμένοι φίλοι του τριφυλλιού δεν συμφωνούν με την παραχώρηση του γηπέδου.

Μάλιστα με μια πολύ καυστική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η Θύρα 13 εκφράζει την αντίθεση της και μέσω της ανακοίνωσης οι οργανωμένοι φίλου του τριφυλλιού επιτίθενται τόσο στην ομάδα του ΠΑΣ όσο και σε στελέχη της πράσινης ΠΑΕ που συζήτησαν με τους ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα θυμίζουν κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα από αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ με κορυφαίο όλων το 2003 όταν η ομάδα των Ιωαννίνων είχε αρνηθεί να αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του αγώνα παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι έπαιζαν με την Πόρτο λίγες μέρες νωρίτερα. Καθώς επίσης και τα όσα έχουν διαδραματιστεί στους "Ζωσιμάδες" τα τελευταία χρόνια και κυρίως όταν ο Παναθηναϊκός καλούνταν να παίξει σε παγοδρόμιο.

Παράλληλα, καλούν τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βρεθεί στον κεντρικό σύνδεσμο και στις γύρω καφετέριες, ανήμερα του αγώνα, ώστε να παρακολουθήσουν (τηλεοπτικά) τη ρεβάνς με την ΑΙΚ στη Σουηδία.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ