ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανόρθωση ηθικού και αποθεραπεία!

Ανόρθωση ηθικού και αποθεραπεία!
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου επιχείρησε να φτιάξει τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του στην προπόνηση της Παρασκευής και έδωσε το σύνθημα για τα επόμενα παιχνίδια.

Προσπάθεια ανάτασης της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του έκανε ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Παρασκευής στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Η ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας, δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή από την Καλλονή έριξε το ηθικό των παικτών και με δύο δύσκολα παιχνίδια να ακολουθούν με τον Πλατανιά στα Χανιά και τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας, κρίνεται επιβεβλημένη η ανόρθωση του.

Ο Αναστασίου κάλεσε άπαντες να βγάλουν από το μυαλό τους όσα συνέβησαν και να επικεντρωθούν στη συνέχεια, διότι εάν μείνουν στις αποτυχίες τους, απλώς θα προσθέσουν και άλλες.

Μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς όλους και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι είναι θέμα χρόνου να βελτιωθεί η απόδοση τους και να επανέλθουν στις νίκες.

Στο μεταξύ, όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Μόσχας έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν το πρόγραμμά τους με το καθιερωμένο ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα.

Ο Σπυρόπουλος και ο Μπεργκ προπονήθηκαν ατομικά και την Παρασκευή. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο 19/9 στις 13:00 και με το πέρας του προγράμματος, θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι στην Κρήτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ