ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοιχτή γραμμή με τη Μάλμε για τον Χελάντερ

Ανοιχτή γραμμή με τη Μάλμε για τον Χελάντερ

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν την απόκτηση του Φίλιπ Χελάντερ και διαπραγματεύονται με τη Μάλμε για το κόστος της απόκτησης του Σουηδού κεντρικού αμυντικού.

Νέο κύκλο επαφών με τη Μάλμε για την απόκτηση του Φίλιπ Χελάντερ (δεξιά στη φώτο) έχουν αρχίσει οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, ευελπιστώντας ότι θα ρίξουν τις απαιτήσεις της.

Η σουηδική ομάδα φέρεται να ζητά 350.000 ευρώ για την παραχώρηση του βασικού κεντρικού αμυντικού της, σε σύγκριση με τις 500.000 που απαιτούσε προ 20ημέρου.

Στον Παναθηναϊκό θα επιχειρήσουν να κατεβάσουν και άλλο την τιμή και πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport.

Ο Χελάντερ είναι εκ των στόπερ που έχει ξεχωρίσει ο Γιάννης Αναστασίου και έχει εισηγηθεί τη μεταγραφή, εκτιμώντας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην άμυνα.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Χελάντερ με τη Μάλμε ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2015.

Προσωρινή αναβολή για τον Εσιέν

Για την επόμενη εβδομάδα μετατίθεται η άφιξη του Μίκαελ Εσιέν στην Αθήνα, αφού, για τυπικούς λόγους περιμένει να ολοκληρωθεί το Καμπιονάτο με την αναμέτρηση της Μίλαν με την Αταλάντα την Κυριακή (31/5)

Με δεδομένο ότι μεσολαβεί και η αργία του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα (1/6), ο Γκανέζος αμυντικός χαφ αναμένεται στην Ελλάδα από την Τρίτη, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του.

Από τη Μίλαν έχουν δώσει την άδεια τους για το ταξίδι, κάτι που είναι απαραίτητο, διότι, έως τις 30 Ιουνίου ο Εσιέν ανήκει στο δυναμικό της και χρειάζεται την έγκριση της για να απουσιάσει από τις προπονήσεις στο Μιλανέλο.

Πλέον, το βάρος πέφτει στις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Εσιέν από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ώστε, να διασφαλιστεί ότι είναι υγιής και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ