ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοιχτές οι θύρες 4 και 5 για τους φίλους του Παναθηναϊκού

Ανοιχτές οι θύρες 4 και 5 για τους φίλους του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα φιλοξενηθούν σε δύο θύρες του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, ενώ οι άνθρωποι της ΠΑΕ μεριμνούν για την ασφάλεια τους.

Σε εγρήγορση βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου (10/9) οι άνθρωποι της ΠΑΕ, προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφαλή μετάβαση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Δεν έχει παρατηρηθεί κάποιος λόγος ανησυχίας, ωστόσο οι διοικούντες λειτουργούν προληπτικά για να αποφευχθεί οτιδήποτε και οι περίπου 2.000 φίλοι του Τριφυλλιού να μεταβούν απρόσκοπτα στο γήπεδο.

Για τους εκδρομείς από την Αθήνα, καθώς και τους φιλάθλους από τη γύρω περιοχή, διατίθενται οι θύρες 4 και 5, με το εισιτήριο να κοστίζει 15 ευρώ. Περιμετρικά του Σταδίου θα υπάρχουν σημεία πώλησης για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Κοντονής έχει απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών, αλλά επιτρέπεται η μεμονωμένη μετάβαση στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Κάτι που επιβεβαίωσε την Παρασκευή (9/9) με ανακοίνωση της η "πράσινη" ΠΑΕ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ