ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοιχτές εκκρεμότητες στον Παναθηναϊκό

Ανοιχτές εκκρεμότητες στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Σάμπα και Εμποκού διευθετούν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής τους στον Παναθηναϊκό, ενώ οι Αμπέντ και Χουχούμης συζητούν για την αποχώρηση τους.

Αρκετές εκκρεμότητες υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, μία ημέρα πριν από την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου του 2016. Τόσο για τις προσθήκες ποδοσφαιριστών, όσο και για τις αποχωρήσεις, διότι και αυτές δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα.

Μετά τη συμφωνία με τον Πλατανιά για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, απομένουν οι διευθετήσεις με τους Κριστοφέρ Σάμπα και Ζοσέ Πολ Εμποκού, για να ανακοινωθούν.

Ο 32χρονος στόπερ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της Τρίτης (30/8) έχει μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες για την υπογραφή του συμβολαίου. Στην έγγραφη συμφωνία έχουν προβλεφθεί δικλείδες που προστατεύουν την ομάδα, εφόσον ο Σάμπα υποτροπιάσει στον τραυματισμό.

Ο Εμποκού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις από το μεσημέρι της Τρίτης (30/8) μέχρι αργά το απόγευμα και η πλήρης διευθέτηση των διαδικαστικών ζητημάτων, θα τελειώσει την Τετάρτη (31/8). Τότε, είναι και το πιθανότερο να ανακοινωθεί η απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού.

Για τον Μεχντί Αμπέντ, υπάρχει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον από τη γαλλική Ανζέ, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 1. Ο Αλγερινός χαφ προορίζεται για αντικαταστάτης του Ρομέν Σαΐς και η πρόθεση είναι να αποκτηθεί ως ελεύθερος, χωρίς να καταβληθούν χρήματα στον Παναθηναϊκό. Επίσης, τον παίκτη φέρεται να διεκδικεί και η Ναντ.

Ο Διαμαντής Χουχούμης έχει ζητήσει να αποδεσμευτεί, για να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του και διεξάγονται συζητήσεις, ενώ ίσως προκύψουν ενδιαφερόμενοι για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και τον Νίκο Μαρινάκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ