ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άνοιξε τον... φετινό λογαριασμό με γκολάρα ο Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

Άνοιξε τον... φετινό λογαριασμό με γκολάρα ο Πέτριτς στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν αυτός που άνοιξε τον φετινό λογαριασμό των γκολ στον Παναθηναϊκό πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό τέρμα στο φιλικό με την Άρνεμ.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του φιλικό κόντρα σε μια ερασιτεχνική ομάδα, την Άρνεμ, περισσότερο για να ξεμουδιάσουν οι πράσινοι από τις συνεχείς προπονήσεις και εν συνεχεία για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα από τον Γιάννη Αναστασίου.

Το τριφύλλι στο πρώτο ημίχρονο έβαλε έξι γκολ εκ των οποίων τα περισσότερα ήρθαν από ωραίος συνδυασμούς και τον Πέτριτς να πετυχαίνει μια τρομερή γκολάρα με την οποία άνοιξε ο φετινός λογαριασμός των γκολ του Παναθηναϊκού. Ο Κροάτης έβαλε ένα ακόμη γκολ και μοίρασε δυο ασίστ ενώ τα υπόλοιπα τέρματα στο πρώτο μέρος πέτυχαν ο Μπεργκ (3) και ο Καλτσάς (1) που άνοιξε αυτός τον δικό του λογαριασμό στα πράσινα γκολ.

Να θυμίσουμε ότι και πέρσι ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν ο ποδοσφαιριστής που είχε ανοίξει τον λογαριασμό των γκολ και πέρσι έχοντας σκοράρει στο πρώτο φιλικό που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Άρκα Γκντίνια και είχε επικρατήσει με 1-0 με τον Κροάτη να σκοράρει στο 37'.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο μέρος με τους Κλωναρίδη (2), Λουντ (1) ενώ το 9-0 ήρθε από αυτογκόλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ