ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοίγει τις πύλες της Λατινικής Αμερικής

Ανοίγει τις πύλες της Λατινικής Αμερικής
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Βόκολος οργανώνει τις λεπτομέρειες της μετάβασης του στη Λατινική Αμερική και θα επιχειρήσει να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας εν όψει του καλοκαιριού.

Τη βαλίτσα του για το ταξίδι στη Λατινική Αμερική φτιάχνει ο Λεωνίδας Βόκολος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναχωρήσει στη διάρκεια του προσεχούς Σαββατοκύριακου (18-19/4).

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει να ανοίξει τις πόρτες μιας μεγάλης αγοράς με πολλά "λαχεία" σε προσιτή τιμή, η οποία δεν είχε απασχολήσει σοβαρά τα τελευταία χρόνια, παρότι είχε αποδώσει τα μέγιστα στο πρόσφατο παρελθόν.

Στο μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής του, ο Βόκολος θα βρίσκεται στη Βραζιλία, όπου θα έχει συνεργασία με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, θα επισκεφτεί και την Αργεντινή, για να συναντήσει τον Χουάν Μπορέλι.,

Ήδη, έχει προηγηθεί η σχετική επεξεργασία και οι επαφές με γραφεία μάνατζερ στη Λατινική Αμερική, ώστε να διευκολυνθεί η πράσινη εξόρμηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού.

Εξυπακούεται, πως τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν αμέσως, αλλά θα δημιουργηθούν οι αναγκαίοι δίαυλοι επικοινωνίας, με σκοπό να προχωρήσει η υλοποίηση μιας, τουλάχιστον, μεταγραφής στη διάρκεια του καλοκαιριού του 2015.

Κατά κύριο λόγο, στο μπλοκάκι του Λεωνίδα Βόκολου έχουν αναγραφεί τα ονόματα μεσοεπιθετικών και λογικά, θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει ορισμένους εξ' αυτών, δια ζώσης. Τα περισσότερα πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά, όπως και οι διεθνείς συλλογικές οργανώσεις της ηπείρου.

Νέο δημοσίευμα για τον Μιτρέα

Η επιμονή των Ρουμάνων στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπογκντάν Μιτρέα δεν ατονεί και έχει συνέπεια...

Αυτή τη φορά, η ιστοσελίδα Sport.ro αναφέρει ότι άνθρωπος του Παναθηναϊκού έχει παρακολουθήσει τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό στο τελευταίο παιχνίδι του με τη Βιτορούλ.

Στις 13/4 η ομάδα του Γκιόργκι Χάτζι νίκησε 2-1 στην έδρα της Πετρολούλ, με τον Μιτρέα να ανοίγει το σκορ.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, ο σκάουτ του Τριφυλλιού τσέκαρε την απόδοση του Μιτρέα και έμεινε ικανοποιημένος από το θέαμα.

Πάντως, υπενθυμίζεται, ότι η Βιτορούλ τον κοστολογεί στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ