ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό λόγω της δολοφονίας

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό λόγω της δολοφονίας
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό ανησυχούν για την ασφάλεια της αποστολής στο Αζερμπαϊτζάν μετά τα τελευταία γεγονότα και έχουν ζητήσει αυξημένα μέτρα από την UEFA. Δευτέρα θέλουν το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η δολοφονία του αθλητικογράφου, Ρασίμ Αλίγεφ και η σύνδεση του εγκλήματος με τον αρχηγό της Γκαμπάλα, Γιαβίντ Χουσεΐνοφ, έχουν προκαλέσει ανησυχία στα στελέχη του Παναθηναϊκού. Η είδηση συζητήθηκε εκτενώς και αποφασίστηκε να ζητηθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την UEFA.

Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα play off του Europa League θα διεξαχθεί στις 20 Αυγούστου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και στην ΠΑΕ επιθυμούν να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Οι αρμόδιοι στον τομέα ασφαλείας του Παναθηναϊκού έχουν επικοινωνήσει με τους υπευθύνους της UEFA για το ζήτημα, ενώ απέστειλαν επιστολή με τα αιτήματα τους.

Επιπροσθέτως, συνομίλησαν με εκπροσώπους του Απόλλωνα Λεμεσού, ώστε να ενημερωθούν για τη συμπεριφορά των παικτών της Γκαμπάλα και να προετοιμαστούν αναλόγως. Διότι, στα δύο ματς των Κυπρίων με τους Αζέρους, σημειώθηκαν αρκετές προκλήσεις και υπήρξαν οι ανάλογες αντιδράσεις.

Αιτήθηκε τη Δευτέρα για τον Παναιτωλικό

Μεταξύ των δύο παιχνιδιών με τη Γκαμπάλα, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα της Superleague. Επειδή η μετάβαση στο Αζερμπαϊτζάν είναι πολύωρη και δύσκολη, η ΠΑΕ ζήτησε από τον Συνεταιρισμό να ορίσει Δευτέρα το ματς του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα με ημερομηνίες και ώρες δεν έχει οριστεί ακόμα, οπότε, στον Παναθηναϊκό θεωρούν λογικό το αίτημα του και περιμένουν την αποδοχή του. Επίσης, έχουν ενημερώσει και τη Nova για την αλλαγή που επιθυμούν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ