ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανησυχία και αναμονή στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανησυχούν για αυτά που συμβαίνουν στο ιδιοκτησιακό και στο διοικητικό κομμάτι, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Κάθε μέρα και χειρότερα για τον Παναθηναϊκό, αφού η κατάσταση μοιάζει να δυσχεραίνει όλο και περισσότερο... Οι ποδοσφαιριστές παρακολουθούν με ανησυχία τα τεκταινόμενα και η αγωνία τους μεγαλώνει, επειδή δεν υπάρχει κανένας από τη διοίκηση, ώστε να τους παράσχει ενημέρωση.

Επιπλέον, άρχισαν οι παραιτήσεις των διοικητικών στελεχών, που ερμηνεύεται ως ένα ακόμα αρνητικό σημάδι για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε πρώτη φάση, οι παίκτες δεν είναι απλήρωτοι και η αγωνία τους προκαλείται από τα όσα συμβαίνουν καθημερινά. Για την ώρα, κανένας δεν έχει δικαίωμα προσφυγής και θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να το αποκτήσει κάποιος. Οπότε, προς το παρόν, όλα παραμένουν υπό... μερικό έλεγχο.

Το crash test θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο... Τότε, η ΠΑΕ πρέπει να πληρώσει τις δόσεις συμβολαίων και να τηρήσεις τους διακανονισμούς. Εάν δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, τότε ο κάθε παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την ελευθερία του σε ορίζοντα 30 ημερών.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μουρμούρες στα αποδυτήρια. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές και φαίνεται να το πετυχαίνει ως ένα βαθμό. Ωστόσο, δεν το βοηθά το γεγονός πως το ρόστερ απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από ξένους, οι οποίοι βρίσκονται για μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα και δεν νιώθουν "δέσιμο" μαζί της.

Μία βάση από Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μένουν και κινούνται στον περίγυρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα είχε μεγαλύτερα αποθέματα υπομονής και θα βοηθούσε περισσότερο την κατάσταση. Αντίθετα, με ξένους που δεν έχουν λόγο να περιμένουν, η διαχείρισης τους έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας...

Από εκεί και πέρα, η πρώτη αντίδραση της ομάδας στις ραγδαίες (και αρνητικές) εξελίξεις θα φανεί το Σάββατο (30/9), στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εάν θα βγάλει τσαγανό και θα νικήσει ή θα βουλιάξει μαζί με τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματά της...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ