ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανησυχία για τον Λαγό

Ανησυχία για τον Λαγό
INTIME SPORTS

Για δεύτερη μέρα ο Τάσος Λαγός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, κρίνεται αμφίβολη.

Ανησυχία προκαλεί στον Γιάννη Αναστασίου η δεύτερη συνεχόμενη απουσία (22/5) του Τάσου Λαγού από το πρόγραμμα της ομάδας, δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ υποβλήθηκε σε θεραπεία και πλέον, κρίνεται αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί το Σάββατο (23/5) και αν δεν τα καταφέρει, τότε θα αποκλειστεί από την αποστολή.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν και οι Πέτριτς και Χουχούμης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα της ομάδας την Παρασκευή (22/5), περιλάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης για όσους έπαιξαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Με προπόνηση στο Κορωπί συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το ματς με τoν Ατρόμητο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο στις 17:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ