ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανησυχία για τον Κοτσόλη εν όψει του Άγιαξ

Ανησυχία για τον Κοτσόλη εν όψει του Άγιαξ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Κοτσόλης υποβάλλεται σε θεραπείες για ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού και έχει προκαλέσει άγχος στον Στραματσόνι, λόγω έλλειψης εναλλακτικής.

Από το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού, η προσοχή έχει επικεντρωθεί στον Ροντρίγκο Μολέντο. Λογικό, αφού ο Βραζιλιάνος θεωρείται ο πιο σημαντικός για την άμυνα, εν όψει της έναρξης της Superleague και του ομίλου του Europa League.

Ωστόσο, εξίσου σημαντικός για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Αντρέα Στραματσόνι είναι ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο έμπειρος γκολκίπερ αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς (10/9) με τον Λεβαδειακό, επειδή νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Όλη την εβδομάδα υποβάλλεται σε θεραπεία και το άγχος του Ιταλού προπονητή είναι να τον έχει στη διάθεση του στο ματς με τον Άγιαξ, την Πέμπτη (15/9) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Σε διαφορετική περίπτωση, η εναλλακτική για τον Λουκ Στιλ είναι ο νεαρός Βασίλης Ξενόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως η τριάδα των γκολκίπερ που έχει δηλωθεί στην λίστα της UEFA είναι οι Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, αφού ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έμεινε εκτός, επειδή θεωρείται ξένος και δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ