ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Τελάντερ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Τελάντερ
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο μετατάρσιο και μετράει αντίστροφα για την ενσωμάτωση του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Σε πιο εντατικούς ρυθμούς γυμνάζεται ο Ράσμους Τελάντερ, αφού, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο μετατάρσιο του ποδιού του. Ο Δανός στόπερ από τη Δευτέρα (27/7) εκτελεί πιο απαιτητικές ασκήσεις και έχει αρχίσει τα σπριντ.

Πλέον, προπονείται φορώντας ποδοσφαιρικά παπούτσια, κάτι που δεν έκανε πριν τη Δευτέρα λόγω των πόνων που ένιωθε στην πατούσα του.

Η ένταξη του στο πρόγραμμα της ομάδας, σε πλήρη ένταση, εκτιμάται ότι θα συμβεί σε περίπου 10 ημέρες και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τα play off της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα πάρει μέρος ο Παναθηναϊκός, καθώς και την πρεμιέρα της Superleague.

Την Παρασκευή στο Κορωπί ο Γιαννακόπουλος

Η μεταγραφή του Νίκου Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (29/7), με την ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Ο νεαρός γκολκίπερ ακόμα δεν επισκέφτηκε το "Γεώργιος Καλαφάτης", κάτι που θα συμβεί την Παρασκευή (31/7), για να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Ακόμα, θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αναστασίου και θα τον παρουσιάσουν στους νέους συμπαίκτες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ