ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανέβασε τη προσφορά του στον Τσάβες ο Παναθηναϊκός

Andres Chavez of Argentina's Boca Juniors, center, jumps for the ball flanked by Esteban Carvajal, right, and Paulo Diaz, left, of Chile's Palestino during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, April 16, 2015. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Andres Chavez of Argentina's Boca Juniors, center, jumps for the ball flanked by Esteban Carvajal, right, and Paulo Diaz, left, of Chile's Palestino during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, April 16, 2015. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε και άλλο τη προσφορά του προς τον Αντρές Τσάβες ο οποίος όμως ακόμα δεν έχει απαντήσει θετικά στο τριφύλλι θέλοντας να παραμείνει στη Μπόκα και να το παλέψει.

Καλά κρατεί το σήριαλ με την απόκτηση του Αντρέ Τσάβες από τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να κάνουν ένα ακόμη βήμα την Δευτέρα ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του τριφυλλιού όπως αναφέρουν οι Αργεντινοί ανέβασαν τη προσφορά τους προς τον 26χρονο φορ θέλοντας να τον πείσουν να πει "ναι" στον Παναθηναϊκό και το θέμα να κλείσει άμεσα καθώς πλέον έχει περάσει πολλές μέρες.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από την Αργεντινή της οποίες έγραψε στο twitter ο Matias Sabini και ανέφερε: "Η προσφορά του Παναθηναϊκού για τον Τσάβες είναι 1,3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στη Μπόκα και στους Έλληνες. Αρνητικός ακόμα ο παίκτης. Στην προσφορά τους οι Έλληνες βελτίωσαν τα χρήματα προς τον Τσάβες. Εάν οι διαπραγματεύσεις δεν οδηγήσουν σε συμφωνία οι Ευρωπαίοι έχουν άλλο παίκτη στο στόχαστρο".

Λίγα λεπτά αργότερα υπήρξε και νέο τουίτ από την Αργεντινή που ανέφερε ότι ο Τσάβες παρά τη νέα προσφορά θέλει να παραμείνει στη Μπόκα και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ.

Φυσικά στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αργεντινού σέντερ φορ και επιμένουν για την απόκτηση του και το θέμα είναι μέχρι το πότε θα περιμένουν την απάντηση του Αργεντινού άσου.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Victor R. Caivano)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ