ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναζητώντας τους νέους διεθνείς γκολκίπερ

Αναζητώντας τους νέους διεθνείς γκολκίπερ
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τη διοργάνωση δοκιμαστικών προπονήσεων για τερματοφύλακες, γεννημένους από το 2001 και έπειτα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Τον επόμενο Στέφανο Καπίνο φιλοδοξεί να εντοπίσει ο Παναθηναϊκός και για αυτό αποφασίστηκε η διεξαγωγή δοκιμαστικών προπονήσεων στις αρχές Μαΐου.

Το προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας απευθύνεται σε γκολκίπερ που έχουν γεννηθεί από το 2001 και έπειτα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι το διήμερο 2-3 Μαΐου θα διοργανώσει δοκιμαστικές προπονήσεις για τερματοφύλακες γεννηθέντες τα έτη 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 και 2006 στο «Γεώργιος Καλαφάτης», προκειμένου να εντοπιστούν οι γκολκίπερ του… μέλλοντος για το «τριφύλλι»!

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κατεβάσει εδώ την σχετική αίτηση συμμετοχής στα δοκιμαστικά, να την συμπληρώσει και να την αποστείλει στο email της γραμματείας της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού: [email protected].

Η οικογένεια του εκάστοτε ενδιαφερόμενου θα ενημερωθεί από την γραμματεία της Ακαδημίας μέχρι και την Πέμπτη 30 Απριλίου, τηλεφωνικά ή μέσω email εάν η αίτηση του έγινε δεκτή και πότε θα προπονηθεί, δηλαδή την ημέρα αλλά και την ώρα εντός του δοκιμαστικών προπονήσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι κατά την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα όπου οι υπό δοκιμή τερματοφύλακες θα προσέρχονται στο προπονητικό κέντρο του Συλλόγου μας στο Κορωπί για να λάβουν μέρος στην προπόνηση θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣνα φέρουν μαζί τους και τα κάτωθι:

1. Αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης

2. Γραπτή άδεια από τους νόμιμους κηδεμόνες του που του επιτρέπουν να λάβει μέρος σε προπονήσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το διήμερο 2-3 Μαΐου 2015, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής


3. Πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις ποδοσφαίρου, ιδανικά από καρδιολόγο


4. Άδεια από την ομάδα / Ακαδημία του αθλητή -είτε έχει δελτίο, είτε όχι- που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το διήμερο 2-3 Μαΐου 2015

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού τηλεφωνικά καθημερινά, από τις 10:30 έως τις 16:00 στο 2106647163 (εσωτ. 168).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ