ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού

Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός αναχώρηση αεροδρόμιο INTIME SPORTS

Στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης (19/8) αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Μπακού ενόψει του αγώνα με την Γκαμπάλα. Αναστασίου: "Θέλει προσοχή γιατί το άγνωστο πάντα φοβίζει".

Το πρώτο πολύ κρίσιμο ματς της σεζόν δίνει την Πέμπτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός ( 19:00 Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3 ) στο Αζερμπαϊτζάν με αντίπαλο την Γκαμπάλα, με τον Γιάννη Αναστασίου να αντιμετωπίζει λίγα αλλά σημαντικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε τελευταία στιγμή ο Βίκτορ Κλωναρίδης, όπως και οι Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Σάντσεθ (τιμωρημένος), Εσιέν, Κόσταρης.

Αποστολή στο Μπακού: Γιάννης Σερέτης

Οι πράσινοι αναχώρησαν από το Ελευθέριος Βενιζέλος στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης (19/8) και αναμένεται να φτάσουν στο Μπακού ( όπου θα γίνει το ματς και όχι στη φυσική έδρα της Γκαμπάλα) μετά από τρεισήμισι ώρες.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν την αναχώρηση, ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι η Γκαμπάλα.

"Το σημαντικό είναι πως πρόκειται για μία ομάδα που έχει περάσει τρεις γύρους και σίγουρα δεν μπορείς και δεν πρέπει να την υποτιμήσεις. Έχει κάποια καλά στοιχεία από τη μέση και μπροστά. Θέλει μεγάλη προσοχή, αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δηλαδή σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα έχουμε πιθανότητες να χαμογελάσουμε", είπε αρχικά ο τεχνικός των πράσινων.

Για το αν φοβάται την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τόνισε: "Η ομάδα κοιτάει το παιχνίδι και την ενδιαφέρει μόνο αυτό και νομίζω ότι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Το άγνωστο πάντα φοβίζει και βλέποντας τα ματς που έχει δώσει, θέλει προσοχή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ