ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή στην προσφυγή του Βέμερ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξασφάλισε αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του Γενς Βέμερ, μετά από συμφωνία με τον Γερμανό.

Σε συνεννόηση με τον Γενς Βέμερ ήρθε η διοίκηση του Παναθηναϊκού και εξασφάλισε τη συναίνεση του, για την αναβολή της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Γερμανός δεξιός μπακ.

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της "πράσινης" ΠΑΕ και ανέβαλε την εκδίκαση, ορίζοντας την για τη Δευτέρα 12 Μαρτίου.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία θετική εξέλιξη που δεν λύνει μεν το πρόβλημα, αλλά δίνει χρόνο στους διοικούντες το Τριφύλλι να καταλήξουν σε συμβιβασμό με τον Βέμερ.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του Βέμερ είναι ο Πάρης Ατλαμάζογλου, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Με τον συγκεκριμένο νομικό οι σχέσεις της ΠΑΕ δεν ήταν καλές το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά έχουν εξομαλυνθεί και πλέον, υπάρχει δίαυλος συνεννόησης για τις δύο υποθέσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ