ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή στην προσφυγή του Βέμερ

Αναβολή στην προσφυγή του Βέμερ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξασφάλισε αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του Γενς Βέμερ, μετά από συμφωνία με τον Γερμανό.

Σε συνεννόηση με τον Γενς Βέμερ ήρθε η διοίκηση του Παναθηναϊκού και εξασφάλισε τη συναίνεση του, για την αναβολή της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Γερμανός δεξιός μπακ.

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της "πράσινης" ΠΑΕ και ανέβαλε την εκδίκαση, ορίζοντας την για τη Δευτέρα 12 Μαρτίου.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία θετική εξέλιξη που δεν λύνει μεν το πρόβλημα, αλλά δίνει χρόνο στους διοικούντες το Τριφύλλι να καταλήξουν σε συμβιβασμό με τον Βέμερ.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του Βέμερ είναι ο Πάρης Ατλαμάζογλου, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Με τον συγκεκριμένο νομικό οι σχέσεις της ΠΑΕ δεν ήταν καλές το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά έχουν εξομαλυνθεί και πλέον, υπάρχει δίαυλος συνεννόησης για τις δύο υποθέσεις.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες με καραγκιόζηδες μεγαλύτερους και από τον Παττακό

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24