ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή στην εκδίκαση του Εσιέν

Αναβολή στην εκδίκαση του Εσιέν
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε αναβολή μέχρι τις 7 Ιουνίου στην υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν με τον Γκανέζο μέσο να θέλει να γίνει η εκδίκαση παρά το γεγονός ότι του καταβλήθηκε την Τετάρτη το πρωί το 1/4 του ποσού που του οφείλεται από τις δόσεις Απριλίου-Μαΐου.

Αναβολή ζήτηση και πήρε ο Παναθηναϊκός στην εκδίκαση της υπόθεσης του Μίκαελ Εσιέν που ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στον Γκανέζο μέσο οφείλονται από τις δόσεις Απριλίου και Μαΐου 73.000 ευρώ με τους πράσινους να καταβάλουν την Τετάρτη το πρωί το 1/4 του ποσού και να σημειώνουν πως από την πλευρά τους κάνουν ότι μπορούν για να έρθουν σε νέο διακανονισμό με τον Εσιέν.

Η πλευρά του 36χρονου ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός ότι είχε πάρει κάποια χρήματα την Τετάρτη το πρωί ζήτησε να γίνει κανονικά η εκδίκαση της υπόθεσης αλλά τελικά το δικαστήριο έδωσε αναβολή μέχρι τις 7 Ιουνίου και φυσικά αυτό έδωσε μια ακόμη ανάσα στον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο διακανονισμός του Εσιέν με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται τον Ιούλιο κάτι το οποίο σημαίνει πως το τριφύλλι έχει μπροστά του δυο ακόμη δόσεις που πρέπει να καταβάλει στον Γκανέζο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ