ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή και στροφή για τον Χουλτ στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Γουλής, ο Νίκλας Χουλτ, ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό και τον ατζέντη του ότι προτίθεται να αποσύρει τη προσφυγή του αν βρεθεί ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιο του.

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ και μάλιστα στροφή 180 μοιρών από τον Σουηδό ποδοσφαιριστή σε μια άκρως θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Σουηδός ενημέρωσε τον ατζέντη του και τον Παναθηναϊκό ότι προτίθεται να αποσύρει την προσφυγή του, εφόσον βρεθεί μία ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιό του και θα δώσει ένα μικρό ποσό στους «πράσινους», όπως πρώτος μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio.

Την Δευτέρα υπήρξαν επαφές του Παναθηναϊκού με τον δικηγόρο του παίκτη και τον εκπρόσωπο του, Μάρτιν Νταλίν, προκειμένου να βρεθεί λύση και εκεί υπήρξε η αλλαγή δεδομένων ενώ δεν εκδικάστηκε και η προσφυγή η οποία πήρε αναβολή (κατόπιν αιτήματος και των δύο πλευρών) για τις 15 Ιανουαρίου.

Στην τηλεφωνική επαφή που είχε ο Χουλτ με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο τον ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή του, εφόσον βρεθεί πρόταση από μία ομάδα η οποία θα καλύπτει το συμβόλαιο που ζητάει και τις φιλοδοξίες του και παράλληλα θα πληρώσει στον Παναθηναϊκό, έστω ένα μικρό ποσό 200-300.000 ευρώ.

Ο ατζέντης του Μάρτιν Νταλίν δεν ήταν διόλου σύμφωνος με όλο αυτό, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Χουλτ του ξεκαθάρισε πως αυτό θεωρεί πως είναι και το πιο δίκαιο. Ο Σουηδός μάλιστα ξεκαθάρισε πως από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία του ατζέντη του με τον Παναθηναϊκό για να βρουν μία ομάδα που θα καλύπτει όλες τις πλευρές, με τους "πράσινους" να ενεργοποιούν εκ νέου τις επαφές τους με την Αντερλεχτ κι ακόμη δύο βελγικά κλαμπ που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή Σουηδό μπακ, προκειμένου να βρεθεί μία φόρμουλα που θα ικανοποιήσει τους πάντες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ