ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή και στις τρεις εκδικάσεις για τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Οι Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν πήραν ένα μέρος από τα οφειλόμενα και δέχθηκαν να υπάρξει αναβολή δυο εβδομάδων για να συζητήσουν για νέους διακανονισμούς.

Σε αναβολή οδηγήθηκαν και οι τρεις εκδικάσεις των καταγγελιών εις βάρος του Παναθηναϊκού από τους Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν ένα μεγάλος μέρος των οφειλομένων και η πλευρά τους συναίνεσε στο να δοθεί αναβολή δυο εβδομάδων και να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές ώστε να συζητηθεί ένας νέος διακανονισμός.

Η συνεδρίαση κράτησε λίγη ώρα και έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και από τη στιγμή που η πλευρά των παικτών συναίνεσε στην αναβολή.

ΖΗΤΗΣΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ Ο ΒΕΜΕΡ

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρις Ατλαμάζογλου (σ.σ. ο ίδιος δικηγόρος με τον Ταυλαρίδη) κατέθεσε πρόσθετο αίτημα αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό αν δεν τηρήσει τον διακανονισμό που έχει εκδώσει η ΕΠΟ με σχετική της απόφαση και την αποπληρωμή της οφειλής σε δέκα δόσεις.

Μια αποπληρωμή που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καθώς υπήρχε λάθος στην καθαρογράφηση της υπόθεσης και το οποίο διορθώθηκε στην διάρκεια της εκδίκασης της Τετάρτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ