ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή για Πέτριτς, συζητήθηκαν οι υποθέσεις Λέτο, Κουτρουμπή

Αναβολή για Πέτριτς, συζητήθηκαν οι υποθέσεις Λέτο, Κουτρουμπή
EUROKINISSI

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε κανονικά τις υποθέσεις των Λέτο, Κουτρουμπή με τις αποφάσεις να αναμένονται άμεσα ενώ έδωσε αναβολή στην υπόθεση του Πέτριτς.

Πράσινες εκδικάσεις στο διαιτητικό δικαστήριο καθώς μετά την υπόθεση του Βέμερ συζητήθηκαν τρεις ακόμα προσφυγές που αφορούσαν τον Παναθηναϊκό. Προγραμματισμένες ήταν οι υποθέσεις των Πέτριτς, Λέτο και Κουτρουμπή.

Αρχικά στην υπόθεση του Πέτριτς δόθηκε αναβολή μέχρι την Τετάρτη 2/5, στις 16:00, μετά από αίτημα της πλευράς του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα του κ. Ατλαμάζογλου στην οποία είπε ναι ο Παναθηναϊκός.

Εν συνεχεία συζητήθηκε η υπόθεση του Λέτο και συγκεκριμένα η έφεση του Παναθηναϊκού εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΟ με τους πράσινους να κρίνουν ότι το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι αναρμόδιο και θέλει να πάει η υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια.

Η υπόθεση συζητήθηκε όμως αλλά δεν θα βγει απόφαση μέχρι την Δευτέρα καθώς το δικαστήριο ζήτησε να πάρει στα χέρια του κάποια χαρτιά, βεβαιώσεις αποδοχών, εκκαθαριστικά μέχρι την Δευτέρα και εν συνεχεία θα αποφασίσει.

Τέλος συζητήθηκε και η έφεση του Κουτρουμπή κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΟ που είχε επιδικάσει 292.000 ευρώ στον διεθνή ποδοσφαιριστή. Καθώς η πλευρά του παίκτη ζητάει 475.000 ευρώ. Η συζήτηση έγινε και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει απόφαση αν και είναι πιθανό να γίνει συμβιβασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές μετά από πρόταση που έχει καταθέσει ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό. Κάτι για το οποίο θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στο περιθώριο των εκδικάσεων τέλος έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις οφειλές που υπήρχαν προς τον Χουλτ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ