ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή για 11/1 πήρε η υπόθεση Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

Αναβολή για 11/1 πήρε η υπόθεση Τελάντερ στον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Νέα αναβολή μέχρι τις 11 Ιανουαρίου πήρε η υπόθεση της εκδίκασης της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ που δεν εκδικάστηκε την Τρίτη όπως αναμενόταν. Για 8 Ιανουαρίου έχει οριστεί η δικάσιμος της προσφυγής του Κουτρουμπή.

Μια νέα μικρή διορία, περίπου είκοσι μερών, πήρε αναφορικά με την υπόθεση της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ ο Παναθηναϊκός καθώς η υπόθεση του Δανού στόπερ δεν εκδικάστηκε την Τρίτη από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ όπως αναμενόταν.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ζήτησε αναβολή, καθώς ο Τελάντερ πήρε κάποια χρήματα ακόμα (όχι όλο το ποσό όμως αλλά έναντι) και η υπόθεση αναβλήθηκε για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα ορίστηκε δικάσιμος για τις 11 Ιανουαρίου.

Σε εκείνη την εκδίκαση όμως η πλευρά του Δανού θα ζητήσει συγκεκριμένες εγγυήσεις για την καταβολή των δόσεων, όπως δηλαδή έσοδα από αγώνες αλλιώς δύσκολα θα δεχθεί νέα αναβολή και το φάσμα της αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό θα είναι προ των πυλών.

ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ

Αναφορικά με τον Γιώργο Κουτρουμπή τώρα η εκδίκαση της προσφυγής του ορίστηκε την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου αλλά το πιθανότερο είναι πως μέχρι τότε η πλευρά του διεθνούς ποδοσφαιριστή θα επιδιώξει ένα ραντεβού με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ώστε οι δυο πλευρές να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.

ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι δικαστικές υποθέσεις για το τριφύλλι δεν τελείωσαν φυσικά με την υπόθεση του Τελάντερ και την αναβολή που πήραν οι πράσινοι καθώς ακολουθεί την Τετάρτη η εκδίκαση του Βέμερ και την Πέμπτη η εκδίκαση των προσφυγών από Τοτσέ, Εσιέν και Λέτο.

Τέσσερις υποθέσεις εξίσου δύσκολες και φυσικά ρόλο παίζει και η διάθεση που δείχνει και η αντίπαλη πλευρά και κατά πόσο θέλει ή μη να τραβήξει το σχοινί στα άκρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ