ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σπύρος Βλάχος η πρώτη "αλλαγή"

Ο Σπύρος Βλάχος η πρώτη "αλλαγή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Σπύρου Βλάχου σε νέο ρόλο, ως συνδετικός κρίκος αγωνιστικού τμήματος και διοίκησης. Ανοιχτό ακόμα για γενικό αρχηγό.

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό είναι γεγονός και αφορά την εσωτερική αναδιοργάνωση. Όπως ανακοινώθηκε, ο Σπύρος Βλάχος αναλαμβάνει ρόλο εντεταλμένου της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπενθυμίζεται πως ήδη κατέχει τη θέση του υπεύθυνου αγώνων και του προέδρου της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας". Επίσης, ξεκαθαρίζεται πως η αλλαγή δεν σχετίζεται με το πόστο του γενικού αρχηγού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα ο Σπύρος Βλάχος αναλαμβάνει εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού. Η συγκεκριμένη θέση δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργείται προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που διαπιστώθηκαν και δεν σχετίζεται με το πόστο του γενικού αρχηγού".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Σπύρος Βλάχος προσλήφθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2012 και εργάστηκε σε διάφορα πόστα, όντας από τους κινητήριους μοχλούς της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας". Μέχρι που στις 24 Απριλίου 2016 αναδείχθηκε και πρόεδρός της.

Στο βιογραφικό του σημείωμα ενόψει των τότε εκλογών, ανέφερε:

"Ο Σπύρος Βλάχος γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1990 στην Κέρκυρα. Μεγαλώνοντας σε μια άκρως Παναθηναϊκή οικογένεια , δεν θα μπορούσε παρά κι αυτός να λατρέψει την ομάδα με το τριφύλλι στο στήθος. Όνειρο του ήταν πάντα η ενασχόληση με την ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό. Κι αυτός ήταν ο κύριος γνώμονας σχεδόν για κάθε επιλογή που έκανε στην ζωή του, ακόμα και για την επιλογή της σχολής του, αφού είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Ο λόγος επιλογής της συγκεκριμένης σχολής ήταν από την μια το γεγονός ότι θα μπορούσε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του να κάνει μεταπτυχιακό στο Sports Management κι από την άλλη το γεγονός ότι βρισκόταν στην Αθήνα κι έτσι θα μπορούσε να παρακολουθεί από κοντά κάθε βήμα της αγαπημένης του ομάδας. Όπως κι έκανε καθώς από την πρώτη στιγμή που ήρθε από την Κέρκυρα δεν έχασε κανέναν αγώνα, αγοράζοντας κάθε χρόνο εισιτήρια διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Στα 22 του χρόνια το όνειρο του άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που προσλήφθηκε για να στελεχώσει την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει πολλές και μεγάλες ευθύνες και μάλιστα το έκανε με επιτυχία αφού κατάφερε παρά τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο σωστά το Σωματείο.

Όραμα του είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός, χωρίς εσωτερικές τριβές, με δικό του γήπεδο, ισχυρή διοίκηση και ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύει ότι ένα από τα βασικά συστατικά αυτής της νέας προσπάθειας θα πρέπει να είναι η στελέχωση της ομάδας με νέα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν γνώσεις, όρεξη για δουλειά αλλά κυρίως αγάπη για την Παναθηναϊκή ιδέα.

Υ.Γ : Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ".

*Αξίζει να επισημανθεί ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας και με γενικό αρχηγό εντός του μηνός. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεχθεί σχετικές εισηγήσεις, αλλά δεν έχει συζητήσει με πολλούς υποψήφιους. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες να ανακοινωθεί και γενικός αρχηγός!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ